Marković: JS sa SPS na svim nivoima

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma izjavio je da ta stranka ostaje u koaliciji sa SPS i da u koaliciji izlaze na izbore na svim nivoima.

Izvor: B92

Subota, 27.02.2016.

12:39

Marković: JS sa SPS na svim nivoima
Foto: Beta

On je Tanjugu rekao da se na društvenim mrežama plasiraju različite informacije i dezinformacije, poput one da JS napušta socijaliste, i dodao da veruje da to neće uticati na birače.

Marković je istakao da na listi SPS- JS za odbornike Skupštine grada Jagodine, "neće biti nezaposlenih, kao što ih nije bilo ni u sadašnjem mandatu. Zato što će nezaposleni odmah tražiti da prvo oni budu zaposleni".

U Skupštini grada Jagodine sada je prosek radnog staža odbornika 25 godina, dodao je Marković i ocenio da "nezaposlene treba zapošljavati u fabrikama, novootvrenim, a ne u državnim upravama".

Osim toga, Marković je najavio da u Jagodinu večeras na takmičenje u kik boksu za titulu svetskog prvaka dolazi lider SPS Ivica Dačić.

Za titulu se bore kik bokser "Palminih tigrova" Aleksandar Konovalov i Španac Andoni Iglesias de la Kruz.

Podsećamo, predsedništvo PUPS odlučilo je prošle nedelje da napusti koaliciju sa SPS.

"Iz iskustva koje smo imali sa sadašnjom Vladom, najbolji način da se u celosti ispune ciljevi PUPS, pre svega zaštita položaja penzionera, je da svoje buduće delovanje uskladi direktno sa političkom misijom predsednika Vlade gospodina Aleksandra Vučića", naveli su tada iz PUPS.

Samo dan kasnije SNS i PUPS dogovorili su se da na predstojeće izbore izađu zajedno na svim nivoima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: