Dveri: Smeniti Mihajlović zbog izjave o Rogozinu

Pokret "Dveri" zatražio je smenu Zorane Mihajlović zbog stava izrečenog povodom izjave zamenika ruskog premijera Dmitrija Rogozina.

Izvor: B92

Sreda, 13.01.2016.

18:47

Dveri: Smeniti Mihajlović zbog izjave o Rogozinu

Oni od premijera Aleksandra Vučića traže da objasni kako je potpredsednici Vlade dopušteno da na grub način kritikuje Rogozina i nediplomatski se ponaša u trenutku kada je Srbiji potrebno rusko naoružanje.

Takođe, pokret „Dveri“ od Vučića traži smenu Mihajlovićeve.

"Kako vam nije smetalo da se američki ambasador Kirbi meša u unutrašnja pitanja Srbije i kako njemu nije rečeno da gleda svoja posla", navedeno je u saopštenju Informativne službe pokreta.

Za Pokret "Dveri" to je još jedan dokaz "da je ministarka Mihajlović strani agent u Srbiji".

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović poručila je zameniku ruskog premijera Dmitriju Rogozinu, koji je rekao da bi se Srbiji, zbog evrointegracija, mogao dogoditi "Keln 2", da vodi računa o svojoj državi, a da ćemo mi voditi računa o svojoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: