NS: Ustanovljeno da voda nije sveta

Novosadski ombudsman je, reagujući na pritužbe građana zbog osveštavanja vode u gradskom vodovodu, odbacio prijavu jer je ustanovio da voda nije sveta.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.02.2015.

19:41

Default images
Foto: Freeimages.com

U rešenju o odbijanju pritužbe, gradski ombudsman Aleksandar Grujić navodi da je ustanovljeno da je tokom obeležavanja crkvenog praznika i slave firme JKP "Vodovod i kanalizacija" sveštenik osveštao vodu, ali ne iz sistema, nego samo onu u buradima ispred kabineta direktora Miloša Stanisavljevića.

"Dakle u konkretnom slučaju osvećenja vode, nije bilo nikakvog kontakta sa vodom koja se nalazi u sistemu gradskog vodovoda i putem kojeg se snabdeva Grad Novi Sad, već je to vršeno sa vodom koja je bila fizički odvojena i nalazila se u posebnim buradima", kontatuje novosadski zaštitnik građana.

Podsetimo da su nadležni u novosadskom Vodovodu su tvrdili da je sva voda iz vodovoda osveštana.

O osveštavanju vode u Novom Sadu su pisali svi mediji u okruženju, a cela priča je dospela i do Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: