Subota, 08.11.2014.

14:30

Vulinu Zlatna vojnička sablja

Predstavnici Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije uručili ministru za rad Aleksandru Vulinu Zlatnu vojničku sablju, najviše priznanje tog udruženja.

Izvor: Tanjug

Default images

On im je tom prilikom poručio da im nijedno steceno pravo neće biti umanjeno, niti ukinuto.

Vulin je obraćajući se predstavnicima tog udruženja nakon što mu je priznanje uručeno, povodom krsne slave udruženja, rekao da će se nastojati u tome da se konkretnim, novim zakonskim rešenjima više vodi računa o ratnim vojnim invalidima.

"Ubrzo ćemo imati javnu raspravu, videćete da smo uveliki neka nova rešenja učeći od drugih koji su sa više pažnje vodili racuna o položaju svojih boraca", rekao je Vulin dodajući da narod Srbije duguje zahvalnost i njima i njihovim porodicama.

Kako je kazao, mora biti zahvalnosti za one koji su stvarali, radili i branili zemlju.

Državni sekretar ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dragan Popović dobio je Zlatnu plaketu, takodje povodom krsne slave udruženja - Mitrovdana.

Priznanja su uručena i predstavnicima Srpske pravoslavne crkve, Vojske Srbije, kao i članovima udruženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: