Ponedeljak, 21.07.2014.

14:03

UNS: Izvinjenje zvaničnika novinaru

Direktor Turističke organizacije Vrnjačke Banje Ivan Trifunović izvinio se fotoreporteru Novosti Goran Šljiviću, koga je napalo obezbeđenje, saopštio je UNS.

Izvor: Beta

Default images

Kako je Šljivić rekao UNS-u, sinoć ga je pozvao Trifunović i u ime organizacije se izvinio zbog incidenta. On je dodao da je radnik Turističke organizacije Vrnjačka Banja Goran Karavesović, koji ga je u subotu odbranio od napadača, već dao izjavu policiji povodom incidenta.

UNS navodi da je vlasnik agencije koja je bila angažovana za obezbedjivanje karnevala Predrag Vuletić negirao da se incident uopšte dogodio i optužio fotografa Šljivića da "plasira neistine o samom dogadjaju", uprkos "tome tome što se Trifunović izvinio, a Karavesović bio na manifestaciji gde je napadnut Šljivić".

U subotu 19. jula u centru Vrnjačke Banje, kada je s vidno istaknutom novinarskom akreditacijom hteo da snimi plesne grupe, na Šljivića je nasrnuo pripadnik obezbedjenja, dok je drugi skočio s bine i pokušao da ga udari ručnom radio stanicom.

"Samo zahvaljujući pomoći radnika Turističke organizacije Vrnjačka Banja Gorana Karavesovića odbranio sam se od napadača", rekao je tada Šljivić.

Direktor TO Vrnjačka Banja Ivan Trifunović tada je UNS-u rekao da za napad na Šljivića nije čuo, potvrdio da su oni angažovali privatno obezbedjenje i da će ako je bilo kršenja zakona preduzeti mere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

23 h

Podeli: