DS:Mali nespreman za kritičku ocenu

DS je ocenila da je Siniša Mali pokazao zabrinjavajući stepen nerazumevanja potrebe za nezavisnom objektivnom i nepristrasnom procenom i kritikom njegovog rada.

Izvor: B92

Petak, 11.07.2014.

17:32

Default images

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da o njegovoj doktorskoj disertaciji sud moze da donese isključivo ista komisija pred kojom je branio sporni doktorat.

"Demokratska stranka smatra da je nedopustiva velika arogancija Malog koji ovim ozbiljno dovodi u pitanje svoju spremnost da njegov rad, ne samo naučni, bude podložan bilo kakvoj javnoj ili stručnoj kritici", piše u saopštenju.

Dodaje se da se DS vec priključila zahtevima da nezavisne komisije ispitaju svaku od doktorskih disertacija osporavanih u javnosti i da demokrate očekuju i od drugih aktera na političkoj sceni Srbije da učine isto, jer se radi o principu uspostavljanja odgovornosti prema građanima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

10 h

Podeli: