Zbog selfija udarilo ga 25000 volti

M. N.(18) iz Čačka teško je povređen kada ga je udarila struja jačine 25.000 volti, dok je pokušavao da na cisterni na koloseku napravi "selfi", pišu Novosti.

Izvor: B92

Sreda, 25.06.2014.

00:31

Default images

Nesreća se, naime, dogodila u trenutku kada se mladić popeo na cisternu, koja se nalazila na jednom od pružnih koloseka u blizini Železničke stanice u Čačku, poželevši da se slika mobilnim telefonom.

Kako saznaje ovaj list, strujni udar je mladića bukvalno bacio na zemlju, a on je ubrzo kolima Hitne pomoći prevezen u čačansku boilnicu. U ovoj medicinskoj ustanovi su Novostima rekli da su M. N. "konstatovane opekotine drugog i trećeg stepena koje su zahvatile 25 odsto tela“.

Prema saznanjima Novosti, mladić se sa još dvojicom drugova nalazio na Železničkoj stanici, kada su došli na ideju da odu do prvog koloseka i da tu naprave nekoliko fotografija mobilnim telefonom. "U jednom momentu M. N. se popeo na cisternu. Ispružio je ruku u kojoj mu je bio telefon, kako bi napravio selfi fotografiju. Tada mu je šaka upala u strujno polje i udarila ga struja", ispričali su za ovaj list očevici sa Železničke stanice.

Prizor je, govore oni, bio jeziv. Momak je u strašnim bolovima, prepričavaju, sačekao lekarsku ekipu, koja je, srećom, brzo stigla.

Posle prve pomoći koja mu je ukazana u čačanskoj bolnici, mladić je prevezen na Kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju VMA u Beogradu. Njegovo stanje je, kako saznaju Novosti, zasad stabilno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: