Gotove pripreme za izbore u DS

Organizacioni odbor potvrdio kandidature za stranačke izbore u Demokratskoj stranci, koji su zakazani za 31. maj.

Izvor: B92

Subota, 24.05.2014.

13:43

Default images

Kandidati za predsednika DS su sadašnji lider Dragan Đilas i Bojan Pajtić. Kandidaturu Đilasa podržalo je 80 odbora, a za Pajtića je bilo 50 odbora.

Što se tiče mesta potpredsednika DS, kandidati su: Borislav Stefanović - koga je podržalo 80 odbora, Dragan Šutanovac - dobio je podršku 77 odbora, Nataša Vučković - 76, Goran Ješić - 68, Gordana Čomić - 40, Dejan Nikolić - 27, Maja Videnović - 17 odbora i 150 delegata, Slobodan Milosavljević - dobio je podršku 13 odbora, Bane Kuzmanović - 12, Miloš Đajić - dobio podršku 25 članova Glavnog odbora.

I Đilas i Pajtić formirali su svoje timove za unutarstranačke izbore. Đilasovi kandidati za mesto potpredsednika u stranci su Borislav Stefanović, Dragan Šutanovac, Nataša Vučković, Maja Videnović i Goran Ješić.

Funkcioner DS Dušan Elezović podneo je sinoć ostavku na mesto predsednika Organizacionog odbora izborne skupštine te partije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: