U nedelju prevoz birača na KiM

Kancelarija za KiM saopštila da organizuje autobuski prevoz za interno raseljene sa KiM koji na izborima mogu da glasaju jedino direktno na teritoriji pokrajine

Izvor: B92

Petak, 01.11.2013.

19:19

Default images

Polazak je u nedelju, 3. novembra, sa sledećih destinacija: Iz Beograda u 00 časova-plato ispred Palate "Srbija", istočni ulaz, Bulevar Mihaila Pupina 2, Novi Beograd, iz Smedereva u 00 časova-autobuska stanica,iz Kruševca u 03 časa -autobuska stanica, iz Niša u 03 časa -sa Glavne autobuske stanice, iz Velike Plane u 01 čas - sa autobuske stanice.

Iz Lapova je polazak u 01:30 časova - sa autobuske stanice, iz Batočine u 01:40 časova - sa parkinga kod motela Košuta, iz Jagodine u 02 časa - kod poslovnice Niš-ekspresa preko puta glavne autobuske stanice, iz Vrnjačke Banje 03 časa - sa parkinga kod autobuske stanice, iz Kraljeva u 3:40 časova - kod autobuske stanice, iz Kraljeva u 4:20 časova- kod autobuske stanice, iz Raške u 5:10 časova - kod autobuske stanice, iz Kragujevca u 3:20 časova - ispred hale sportova Jezero.

Istim prevozom glasači će posle obavljenog glasanja biti vraćeni na početne destinacije.

Za dalje informacije zainteresovani se mogu obratiti na telefon: 311 10 19.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

11 h

Podeli: