Napadnut kandidat sa srpske liste

Kancelarija za KiM saopštila je da su članovi Samostalne liberalne stranke u Vrbovcu fizički napali Srećka Spasića, kandidata za predsednika opštine Klokot.

Izvor: B92

Sreda, 11.09.2013.

23:17

Default images

Spasić je član privremenog organa opštine Vitina i kandidat za predsednika opštine Klokot ispred jedinstvene srpske liste, koju podržava Vlade Srbije.

Srećka Spasića su oko 18 časova u kancelariji direktora osnovne škole "Marko Rajković" u Vrbovcu pretukli članovi SLS i pri tome mu naneli ozbiljne povrede glave, navodi se u saopštenju.

Srećku Spasiću je prva pomoć ukazana u Domu zdravlja u Vitini, a potom u Bolničkom centru u Gnjilanu i u ordinaciji u Šilovu.

Spasić je Tanjugu rekao da su ga večeras u selu Vrbovac pretukli članovi SLS, čiji je predsednik Slobodan Petrović ujedno i zamenik kosovskog premijera Hašima Tačija.

"Upravo se nalazim u bolnici i imam teške povrede. Molim vas pozovite me kasnije", rekao je Spasić Tanjugu.

Kancelarija za KiM "najoštrije osuđuje današnji napad i apeluje na Srbe na Kosovu i Metohiji da se uzdrže od međusobnih sukoba, koji u ovom trenutku mogu biti vrlo opasni i imati dalekosežne posledice".

"Od nadležnih organa tražimo da kazne počinioce napada na Srećka Spasića i da svim stanovnicima Kosova i Metohije obezbede siguran i bezbedan život", ističe se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: