Vučić: Uskoro poznati kadrovi Vlade

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić kaže da će u narednim danima biti poznata kadrovska rešenja u rekonstruisanoj vladi.

Izvor: B92

Nedelja, 04.08.2013.

12:20

Default images

Vučić dodaje da se intenziviraju razgovori sa stručnjacima iz inostranstva koji bi mogli da budu deo te vlade.

"Sve je to u cilju stvaranja jake, moćne i ekonomski stabilne Srbije, koja će moći da brani interese svog naroda ma gde on bio" rekao je Vučić novinarima nakon parastosa u crkvi Svetog Marka služenom povodom godišnjice "Oluje".

"Očekujem da će interese Srbije zastupati i oni koji možda nisu građani Srbije, očekujem intenziviranje razgovora sa stručnjacima iz inostranstva", dodao je Vučić.

Na pitanje kada će biti poznata imena novih ministara, Vučih je kratko odgovorio: "imaćete to u narednim danima".

On je međutim primetio da se u Srbiji po pravilu sve unapred kritikuje, te da se takve barijere moraju probiti.

"Potrudićemo se da u vladi budu što stručniji ljudi, jer Srbija mora da rešava nagomilane probleme, pre svega ekonomske, i da najzad u potpunosti uspostavi sistem vladavine prava".

I tada će, dodao je, postojati oni kojima je lakše da kritikuju sve, ali te barijere moraju da se probiju i u tome očekujemo veliku podršku našeg naroda.

"Kao što smo uspeli da rešimo problem JAT-a, uspećemo i druge" naglasio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: