Sneg? Ako mogu ja s Tačijem...

Premijer Ivica Dačić ljut je što nadležni u Srbiji danima ne uspevaju da očiste sneg. "Ako sam ja mogao da se sretnem s Tačijem, možete i vi da očistite sneg".

Izvor: B92

Utorak, 11.12.2012.

14:09

Default images

Premijer Srbije je u Kostolcu, a tokom puta od Beograda do Kostolca se uverio da putevi po Srbiji, kako kaže, "ništa nisu očišćeni".

"Ne mogu građani biti žrtve nečijeg nemara, Srbija mora da ima struje i gasa, a putevi moraju da se čiste. Pa nismo mi u Sibiru", rekao je Dačić.

On je kritikovao nadležne da nisu na vreme reagovali kada je sneg počeo da pada u Srbiji.

"Odluke moraju da se donose brzo. Kad sam ja mogao sa Tačijem da se sretnem i donesemo odluku, ovo sve ostalo je mnogo manje bolno. I zato svi koji ne budu na vreme reagovali i donosili prave odluke, biće smenjeni", poručio je Dačić iz Kostolca.

Premijer je rekao da će, ako ne radi svoj posao biti smenjen i ministar saobraćaja.

Sneg u Srbiji će padati i tokom noći.

Sneg otežava saobraćaj u Srbiji, počelo isključivanje teretnih vozila, načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić kaže: "u Srbiji prvi sneg uvek iznenadi putare. To je jednostavno tako".

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas se izvinio građanima zbog problema u prevozu.

Zavejana i Crna Gora, problemi i u ostatku regiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

251 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: