I Nikolić se oprostio od Konuzina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je danas u oproštajnu posetu dosadašnjeg ambasadora Ruske Federacije u Beogradu Aleksandra Konuzina.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2012.

13:17

Default images

Nikolić i Konuzin saglasili su se da treba nastaviti saradnju Srbije i Rusije na polju energetike i poljoprivrede, jer rusko tržište ima velike potrebe i može da kupi sve što se u Srbiji proizvede.

To bi, kako je istakao predsednik Nikolić, bila velika razvojna šansa za srpsku ekonomiju, saopštila je Pres-služba predsednika Srbije.

U otvorenom i prijateljskom razgovoru ambasador Konuzin se zahvalio predsedniku Nikoliću za sjajnu saradnju u prethodne četiri godine i istakao da ga najviše raduje to što vidi da su perspektive odnosa Rusije i Srbije mnogo bolje nego što su bile ranije.

Nikolić je poželeo Konuzinu mnogo uspeha i sreće u životu, uz nadu da će mu Srbija ostati u lepoj uspomeni i da će se u budućnosti sa zadovoljstvom vraćati u nju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: