Ponedeljak, 29.11.2010.

19:44

Berluskoni: Večerinke, a ne žurke

Italijanski premijer Silvio Berluskoni tvrdi da navodi o njemu sadržani u američkim depešama objavljenim na sajtu Vikiliks, nisu istiniti.

Izvor: Tanjug

Default images

On je izjavio da je u svojim vilama organizovao samo "elegantne, dostojanstvene večerinke", a ne "divlje žurke", kako ih je u jednoj depeši opisao američki diplomata iz Rima.

Berluskoni je rekao da ga nije zanimalo da pročita izveštaj američkog diplomate jer se ne bavi onim "šta trećerazredni ili četvororazredni zvaničnici govore", preneo je AP.

Diplomata je, prema dokumentu, za Berluskonija rekao da "često ostajanje do kasno u noć i sklonost ka žestokim zabavama znači da se ne odmara dovoljno".

Berluskoni je danas izjavio da ne prisustvuje "divljim žurkama".

"Jednom mesečno organizujem večernje zabave u svojim kućama, gde se sve odvija na doličan, dostojanstven i elegantan način", rekao je Berluskoni.

Italijanski premijer je optuživan da je ugošćavao devojke iz poslovne pratnje i maloletnice na žurkama u svojim vilama, podsetila je američka agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: