Četvrtak, 02.09.2010.

09:48

DPS: Đukanović se ne povlači

Portparol DPS-a demantovao je navode lista “Dan“ da je na sastanku vrha te partije dogovoreno povlačenje Mila Đukanovića sa funkcije crnogorskog premijera.

Izvor: Beta

Default images

U Demokratskoj partiji socijalista ocenjuju da pisanje “Dana“ predstavlja obične novinarske spekulacije.

"Mogu reći samo da se radi o, u delu javnosti već duže prisutnim, novinarskim spekulacijama koje se svako malo, valjda radi ubedljivosti, nadograđuju nekim izveštajnim detaljima", rekao je portparol DPS-a Rajko Kovačević.

Kovačević je radiju Slobodna Evropa rekao da je rad DPS-a javan i da je crnogorska javnost o dešavanjima u partiji uvek blagovremeno obaveštavana.

"Tako ce biti i ubuduće i nema potrebe za nagađanjem, ako to nije u svrhu hrabrenja crnogorske opozicije", zaključio je Kovačević.

On je negirao navode da je u Budvi održan sastanak čelnika partije na kome se razgovaralo o promenama u državnom vrhu.

Dnevnik “Dan“ jutros je objavio, pozivajući se na izvore iz DPS-a, da će Đukanović sredinom oktobra funkciju premijera ustupiti doskorašnjem šefu ANB-a Dušku Markoviću.

Taj list tvrdi da Đukaovića, nakon odlaska sa funkcije premijera, čeka mesto u predsedništvu NATO-a u Briselu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: