Torcida ispisivala "U" po Višegradu

Navijači splitskog Hajduka su u Višegradu, odmarajući se na putu za Bukurešt, po zidovima i saobraćajnim znacima ispisivali ustaški simbol, slovo "U".

Izvor: B92

Četvrtak, 26.08.2010.

16:49

Default images

Policija Srpske ih je pronašla, a nakon što je jedan navijač priznao odgovornost i platio prekršaj, iz sigurnosnih razloga su praćeni do graničnog prelaza sa Srbijom.

Navijači Hajduka, poznatiji kao "Torcida", putuju u glavni grad Rumunije gde večeras Hajduk igra protiv Unireje, na stadionu Steaue u Bukureštu, javlja hrvatski portal Indeks.

Zagrebački "Jutarnji list" je objavio da kažnjeni navijač Hajduka ima srpsko državljanstvo.

Kako javljaju splitski mediji, u Bukureštu će igrače Hajduka bodriti čak 5.000 navijača, od kojih je većina otputovala čarter letovima. Nije poznato koliko navijača putuje autobusima preko teritorije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: