Maloletnik stradao u tuči

U tuči grupe mladića ispred gradske kuće u Lajkovcu stradao je maloletni D.Č. iz sela Rubribreza.

Izvor: B92

Nedelja, 07.06.2009.

13:17

Default images

Istražni sudija Okružnog suda u Valjevu Nada Živić izjavila je za B92 da su u tuči učestvovala trojica maloletnih i dva punoletna mladića. Ona je navela da će obdukcija pokazati uzroke smrti maloletnog D.Č, a da su za njegovu smrt osumnjičena dvojica mladića

“Došlo je prvo do verbalnog sukoba. Dakle, oni nisu ranije nešto bili u sukobu, do slučajnog susreta je došlo. Tu je došlo do nekog nereda koji su ti maloletnici napravili. Bili su malo nestašniji i opomenuti su na takvo ponašanje, odnosno da se smire, da se ne ponašaju, da ne prave buku, od tih punoletnih lica”, navela je Živićeva.

“I došlo je do verbalnog i potom i do fizičkog obračuna između njih i to je sve što bismo mi mogli da kažemo u vezi sa tim jer drugih podataka nemam”, kazala je ona.

Sudija Nada Živić kaže i da privedene osobe nisu do sada osuđivane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: