Ponedeljak, 24.03.2008.

16:25

SRS: Dinar za sirotinju

Podmladak Srpske radikalne stranke organizovao je performans u centru Beograda pod nazivom "Dinar za sirotinju".

Izvor: B92

Default images

Dvadesetak aktivista nosilo je kutije sa natpisima Dinar za Tadića, Đelića i Dinkića. Ova akcija je odgovor radikala na izveštaje o imovini koje su podneli predsednik Srbije Boris Tadić, predsednik G17 plus Mlađan Dinkić i lider LDP-a Čedomir Jovanović.

"Srpski radikali smatraju da je vrlo licemerno od funkcionera koalicije Demokratske stranke da predstavljaju ovako lažne izveštaje građanima Srbije. Ja zaista ne mislim da bilo ko od građana i bilo ko od vas ovde može da veruje da su oni puka sirotinja i da zaista nemaju ništa da prijave. Onda se postavlja pitanje odakle novac za vile, odakle novac za luksuzne automobile, skupa putovanja i sve ostalo", rekao je Nebojša Stefanović, zamenik generalnog sekretara SRS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: