Filaret: Pomogao bih Mladiću

Jedan predstavnik Srpske pravoslavne crkve kaže da bi pomogao Mladiću i Karadžiću, drugi napao Roling stouns.

Izvor: FoNet, Beta

Ponedeljak, 23.07.2007.

11:37

Default images

Episkop mileševski Filaret izjavio je da nema nikakve veze niti kontakte s haškim optuženicima Ratkom Mladićem i Radovanom Karađićem i da im ne pomaže, komentarišući nedavnu zabranu policije Crne Gore da uđe u tu državu uz obrazloženje da je na spisku pomagača haških optuženika.

Filaret je za Večernje novosti rekao da ne zna gde su Mladić i Karađić, ali da bi im sigurno pomogao kad bi mu se za to ukazala prilika i dodao da su oni u njegovom srcu.

Filaret kaže da ponekad pomogne porodicama Vojislava Šešelja i Momčila Krajišnika, takođe optuženika pred Tribunalom.

S druge strane, mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izjavio je, kako navodi crnogorski Internet-portal pcnen.com, da su članovi grupe Roling stouns bezbožnici koji pevaju demonske pesme.

"Moćan je čovek koji živi u strahu od Boga i to bi trebalo da znaju oni koji su u Crnu Goru i Srbiju doveli bezbožnu grupu da peva demonske pesme i terali omladinu da svemu tome aplaudira", ocenio je Amfilohije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: