Esports B92.net

CS:GO - proWince pobednik IeSF kvalifikacija!

Ekipa proWince bila je najbolja na kvalifikacionom turniru i tako sebi obezbedili put u Južnu Koreju!

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Kvalifikacije su odigrane ovog vikenda, a nakon dva dana borbe proWince je, možda neočekivano, izašao kao pobednik i sebi obezbedio put u Aziju.

Mečevi su igrani na FACEIT platformi, a glavni favorit je bila ekipa Squared, između ostalog zbog najvećeg iskustva koje imaju. Iako je bilo 64 slobodna mesta, nije bilo toliko prijavljenih ekipa, a najpoznatiji timovi su odmah otišle u četvrtfinale.

Tamo je Resistance pobedio ekipu UgandaWOD, Ripple je bio bolji od Lunacy, proWince je savladao ekipu JESTE, dok je Squared u polufinale otišao preko SATeam. Danas, u polufinalnim mečevima, Resistance je bez previše muke pobedio tim Ripple, dok je proWince istim rezultatom savladao Squared, ali daleko neizvesnije.
U finalu, proWince je rezulatom 2:0 pobedio i ekipu Resistance i tako sebi obezbedio odlazak u Busan, drugi po veličini grad Južne Koreje.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

CS:GO – OpTic Gaming, usponi i padovi

Većina gejmera čula je za poznati američki klan OpTic Gaming. Prošle godine u januaru, OpTic je dobio i svoj CS:GO sastav. U timu su se našla zvučna imena severno-američke scene: ShahZam, daps, RUSH, NAF, stanislaw. Svi koji su ponekad bacili pogled na američke CS:GO strimere verovatno su videli i čuli za većinu ovih igrača; neki su ranije bili u pro timovima, a neki su bili majstori semi-pro online liga (uglavnom ESEA igrači).

CS:GO ponedeljak 23.10. 15:02 Komentara: 1

Strategijske osnove: Teror mid kontrola na Cache

First person shooter igre poput Counter-Strike: Global Offensive u određenoj meri zavise od skila, međutim, igrači često zapostavljaju veoma važan aspekt igre – strategiju. Zapravo, taktička igra će vam omogućiti da lako pobeđujete igrače sličnog skila, a bez problema ćete moći da se nosite i sa boljima od vas.

CS:GO subota 21.10. 14:39 Komentara: 2

CS:GO – Prijavite se za HyperX Cup u Beogradu!

HyperX, igrački ogranak kompanije Kingston, s ponosom predstavlja HyperX Cup, takmičenje u igri Counter-Strike: Global Offensive čije će se finale održati u prostorijama centra Galaktika u TC Delta City, 11. novembra sa početkom u 12h.

Prijave za HyperX Cup počinju u petak 20. oktobra, a trajaće do 1. novembra u 14 časova. Takmičari mogu da prijave svoje petočlane timove slanjem prijave na e-mail adresu hyperxcup@hyperx.eu. Prijava mora da sadrži ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje koriste u igri.

CS:GO petak 20.10. 23:59 Komentara: 1
strana 1 od 37 idi na stranu