"Priča o Samarićanima obara cenu Telekoma"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da će Vlada Srbije prodati Telekom Srbije samo ako se dobije dobra cena.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.11.2015.

11:34

Default images
Foto: Tanjug

"Ako ne dobijemo dobru cenu, nećemo da prodamo Telekom i nema tu velike filozofije", poručio je premijer novinarima u Palati Srbija.

Upitan kako komentariše navode Pištaljke da bi privatizacioni savetnik Vlade za prodaju Telekoma, Lazard mogao da se nađe u sukobu interesa jer je strateški partner investicionom fondu Apolo, on je rekao da su takvi navodi sramota, ali i dodao da će Lazard sam na to da reaguje.

"A moj odgovor onima koji govore da ti koji kupuju Telekom nisu Samarićani i svakoga dana nam spuštaju cenu Telekoma, moram da kažem da ne razumem taj pokušaj povratka u socijalističko samoupravljanje u 2015. godini", rekao je on.

"Lako je sedeti neodgovorno, gledati u nebo, a na kraju ne odgovarate nigde i nizašta", dodao je on.

Premijer je poručio da su mnogi koji sada govore kako oni koji kupuju Telekom nisu Samarićani "ćutali kada je trebalo da prodaju nešto za 1,1 milijardu i to tobože kada smo bili jaki, a danas posle tolikih godina krize im je malo i 1,4 milijarde".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: