"Infostan da izbriše osiguranje iz računa građana"

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali dao je nalog "Infostanu" da iz septembarskih računa građana hitno ukloni stavku "osiguranje domaćinstva" koja nije obavezna

Srbija

Izvor: B92

Subota, 03.10.2015.

17:55

Default images
Foto: Tanjug

Kako je saopšteno iz gradske Uprave, "Infostan" je u novu objedinjenu uplatnicu uneo iznos od 200 dinara za osiguranje imovine i stana, ali je ta uplata potpuno dobrovoljna.

U pitanju je neobavezujuća ponuda Đenerali osiguranja Srbija za osiguranje svoje domaćinstvo i stvari u njemu za 200 dinara mesečno, navodi se u saopštenju.

Infostan je saopštio da korisnici koji ne žele da osiguraju imovinu, ukupan iznos objedinjene usluge naznačene na uplatnici treba da umanje za 200 dinara.

Građani mogu i da odjave odjave osiguranje pozivom besplatnog broja 0800-222-579, slanjem SMS poruke na broj 064-811-22-22, slanjem mejla ili dopisa, lično u prostorijama Đenerali osiguranja i Infostana.

Demokratska stranka Srbije reagovala je danas ocenivši da su uvećani računi Infostana "organizovana pljačka građana koja zahteva hitnu intervenciju javnog tužilaštva i Agencije za borbu protiv korupcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

11 h

Podeli: