Busplus je na snazi, plaćajte karte

Postojeći ugovor vezan za "Bus-plus" je na snazi, ali će biti raspisan tender za izbor novog operatera u gradskom prevozu, kaže Goran Vesić.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 22.04.2014.

15:37

Default images

"Kao što znate, postojeći ugovor je na snazi. Biće raspisan novi tender, a kada bude bio raspisan novi tender, po njegovom završetku biće potpisan novi ugovor, tako da će to ići u skladu sa procedurom", odgovorio je sekretar Privremenog organa Beograda Goran Vesić na pitanje da li građani treba da plaćaju karte u prevozu i da li kontrolori mogu da ih kažnjavaju.

Početkom aprila, predstavnici Gradske uprave nisu postigli dogovor sa firmom "Apeks" o daljem funkcionisanju sistema "Bus-plus", zbog čega je tada saopšteno da će biti održan tender za izbor novog operatera u gradskom prevozu.

"Izdao sam nalog Sekretarijatu za saobraćaj i Direkciji za javni prevoz da se krene u pripremu dokumentacije za novi tender za izbor novog operatera sa kojim bi Grad Beograd kreirao sistem na potpuno novim osnovama, od kojih bi najveću korist imali Beograd i Beograđani", rekao je tada predsednik Privremenog organa Siniša Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

16 h

Podeli: