Lične karte moraju biti kompletne

Ministar Saša Radulović kaže da Ministarstvo privrede neće tolerisati pokušaje da se izbegne jednostavna obaveza dostavljanja kompletnih ličnih karti preduzeća.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 28.11.2013.

14:36

Default images

On je komentašući navode preduzeća Elektromreža Srbije, koji nisu zadovoljni ocenom svoje "lične karte", rekao da je to još jedan primer potpuno neodgovornog ponašanja direktora javnih preduzeća koji smatraju da nisu odgovorni građanima Srbije za njihovo poslovanje.

"Nije pitanje da li su Elektromreže dobro preduzeće ili ne, da li pozitivno posluju ili ne, nego je pitanje da li su dostavili ličnu kartu sa svim podacima koje traži ministarstvo?!Da li su rekli ko su kupci, ko su dobavljači, koju imovinu imaju, koje su im obaveze i da li se to brojčano slaže sa iznosima u finansijskom izveštaju", rekao je Radulović.

Takvo neodgovorno ponašanje njegovo ministarstvo neće tolerisati, dodao je.

"Jeftini napadi i pokusaji da se izbegde jednostavna obaveza koju neko, ko uredno vodi knjigovodstvo, za sedam dana može da završi - meni su potpuno neshvatljivi", rekao je ministar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Svet

Preuzeće kontrolu? Putin: Setite se 90-ih...

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je mogućnost nacionalizacije kompanija u interesu nacionalne odbrane, napominjući da je prelazak preduzeća u državnu svojinu opravdan samo ako radnje vlasnika štete bezbednosti zemlje.

15:15

27.4.2024.

19 h

Svet

Stvara se gigant nad gigantima?

Australijska rudarsko-metalska grupa BHP objavila je nameru da preuzme britansku rudarsku kompaniju "Anglo ameriken", koju je procenila na oko 36 milijardi evra.

11:00

27.4.2024.

23 h

Podeli: