I u Nišu otvoren Tempo hipermarket

Gužva na otvaranju "Tempa" u Nišu slična gužvi prilikom otvaranja hipermarketa u Novom Sadu.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 08.12.2006.

14:34

Default images

Prvi hipermarket grupe Delta M "Tempo keš end keri" (cash and carry) u Nišu, u koji je uloženo 20 miliona evra, otvoren je uz prisustvo više hiljada posetilaca, jako policijsko obezbeđenje i uz hitnu pomoć koja je intervenisala u jednom slučaju.

Pojedini građani, koji su čekali u redu za kupovinu u marketu gde su se pojedini artikli prodavali i po 50 odsto nižim cenama , došli su ispred "Tempa" tokom prethodne noći, nekoliko sati posle ponoći.

Objekat  "Tempa" prostire se na površini od 10.000 kvadratnih metara.

Hipermarket je otvorila direktorka kompanije „Delte M” Ivana Veselinović koja je za sledeću godinu najavila širenje trgovinskog lanca na okolne zemlje.

Tokom dana u niškom "Tempu" prodavana je piletina za 80 dinara po kilogramu, litar ulja za 35,5 dinara itd.

Obezbeđenje megamarketa je u nekoliko navrata izbacivalo novinare i sprečavalo ih da snime incidentne situacije. Građani su na otvaranje "Tempa" čekali i više od 50 sati, a okolne ulice su bile blokirane brojnim vozilima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

1 d

Podeli: