Srbija

Ponedeljak, 16.12.2013.

15:30

Kostić: Jedva čekam Al Dahru

Vlasnik MK grupe Miodrag Kostić kaže da treba pozdraviti najavljene investicije iz UAE u srpsku poljoprivredu, ali upozorava i da su naša očekivanja velika.

Izvor: B92

Default images

"Gledam veoma povoljno, jedva čekam da oni dođu, ali dajte prvo da imamo rezultate", rekao je Kostić na skupu "Ekonomist - Svet 2014." održanom u Beogradu.

"Imamo sreću što smo našli 'bogate rođake' u tako velikim investitorima. Ali naša očekivanja su velika. Ako neko očekuje da će Al Dahra da kupi zemljište, kako je najavljeno, to je nemoguće. Možemo očekivati da investira kao i svugde u svetu i njihov dolazak treba pozdraviti", naveo je vlasnik MK grupe.

Kostić je govorio i o saradnji s Podravkom sa kojom, kako kaže, već pola godine pregovara o mogućoj saradnji. Pregovori će, prema njegovim rečima, biti nastavljeni i danas i moguće je, kako je naveo, da će jednog dana i da se udruže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uskoro ostajemo bez nafte?

Nafta je jedan od najvažnijih resursa za čovečanstvo. Koristi se ne samo za proizvodnju goriva i maziva, već i kao sirovina za proizvodnju sintetičke gume, sintetičkih tkanina, plastike, deterdženata, boja i lakova, đubriva, pesticida, voska i još mnogo toga.

10:07

8.6.2024.

1 d

Podeli: