Srbija

Ponedeljak, 05.09.2011.

12:49

PayPal (ne) dolazi u Srbiju u 2011.

Najpoznatiji posrednik za internet plaćanja na svetu, PayPal, objavio je tarife koje će se primenjivati od 24. septembra, a na spisku zemalja našla se i Srbija.

Izvor: B92

Default images

Kako se međutim, navodi na brojnim forumima o uvođenju PayPal usluge u Srbiji, ova američka kompanija se navodno oglasila i saopštila da je u pitanju "greška" i da ta kompanija nema nameru da uvede ove godine svoje usluge u Srbiji.

Osim Srbije na spisku zemalja, u kategoriji "Recipient's Country" u kojima će se primenjivati nove tarife, navedene su i Makedonija i Crna Gora.

Pay Pal je osnovan u decembru 1998., godine i vodeća je kompanija za onlajn plaćanja i slanja novca. Kompanija ima više od 100 miiona aktivnih registrovanih računa i dostupna je na 190 tržišta. PayPal podržava plaćanje u 25 valuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ruski tankeri stoje prazni širom sveta?

Gotovo svaki ruski naftni tanker koji je pod sankcijama stoji nekoliko meseci nakon uvođenja ograničenja, što pokazuje kako sankcije SAD mogu da poremete lanac snabdevanja ruskom naftom.

8:03

21.5.2024.

1 d

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

1 d

Podeli: