Ovo je plan Ikee za bivšu SFRJ

Posle otvaranja velikog Ikeinog trgovačkog centra u Zagrebu, švedska kompanija planira da otvori još sedam prodajnih objekata na prostoru bivše Jugoslavije.

Region

Izvor: Tanjug

Utorak, 19.08.2014.

16:05

Default images

Ljubljana i Beograd su sigurne lokacije, a postoji mogućnost otvaranja prodavnica i u Rijeci, Splitu, Novom Sadu i Nišu, potvrdio je za "Finance" predstavnik Ikee za Sloveniju i Hrvatsku, Igor Štefanac.

Pored jednog u Sloveniji i dva u Hrvatskoj, u Srbiji bi trebalo da se izgradi pet objekata, dodaje Štefanac.

Ikea takođe namerava da naredne godine počne izgradnju ljubljanskog centra na 84 000 kvadratnih metara zemljišta, koje namerava da kupi od Triglava.

Štefanac je potvrdio da se pregovara i o zemljištu u Splitu, a ono što je ponudio Grad nije zadovoljilo očekivanja švedske kompanije.

Otvaranje Ikee u Zagrebu najvaljeno je za 21. avgust.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: