Kako će izgledati Porsche Panamera karavan?

Jedan od brojnih noviteta automobilske industrije koji će svoj debi imati na auto-salonu u Ženevi je i dugo najavljivana Panamera Sport Turismo.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 24.01.2017.

11:21

Kako će izgledati Porsche Panamera karavan?
Panamera Sport Turismo (render: RM Car Design)

Još od 2012, kada je na sajmu u Parizu prikazan koncept Panamere Sport Turismo, ljubitelji automobila očekuju da vide serijsku verziju ovog automobila. Pet godina kasnije, Porsche će najzad predstaviti takozvanu "shooting brake" varijantu, koja je zasnovana na drugoj generaciji standardne Panamere.

Nemački proizvođač očekuje da će ova, praktičnija verzija luksuznog četvoroseda biti posebno popularna u Evropi, gde će početi da se prodaje tokom 2017.
Panamera Sport Turismo (render: RM Car Design)
I dok je motorizacija uglavnom preuzeta od klasične Panamere, model Sport Turismo stilski se oslanja na koncept iz 2012. godine.

Verovatno najpribližniju sliku o tome kako će izgledati novi model pružio je RM Car Design koji je objavio nezvanične rendere ovog automobila zasnovane kako na pomenutom konceptu, tako i na Panameri druge generacije, koja je premijeru imala polovinom 2016.
Porsche Panamera Sport Turismo Concept iz 2012.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: