Dacia osvežila Logan i Sandero za sajam u Parizu

Četiri modela iz familije rumunske automobilske marke pretrpela su stilske promene nakon tri godine proizvodnje.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 15.09.2016.

15:20

Dacia osvežila Logan i Sandero za sajam u Parizu

Dacia je predstavila redizajn modela Logan, Logan MCV, Sandero i Sandero Stepway, uoči pariskog auto-salona. Na prvoj fotografiji koje je fabrika objavila, prikazani su prednji delovi ova četiri automobila, koji su dobili novu masku hladnjaka, pomalo nalik onoj sa Dustera.

Izmenjen je i oblik farova, a kupcima su na raspolaganju i dnevna LED svetla. Prednji branik je takođe preoblikovan, dok su svetla za maglu dodatno naglašena novim, srebrnkastim kućištima. Dacia nije objavila fotografiju zadnjeg dela restilizovanih modela, ali je saopšteno da su i stop svetla diskretno redizajnirana.

Na sva 4 automobila dogodile su se promene i u kabini. Proizvođač kaže da su izvršena unapređenja na polju materijala, ergonomije, ali i prostora za odlaganje sitnica.

Verovatno najvažnija novina odnosi se na motorizaciju, ali Dacia za sada ne otkriva detalje o novom pogonskom agregatu.

Više fotografija i tehničkih detalja o restilizovanim modelima biće poznato krajem septembra, uoči početka sajma u Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: