Golf R32

Nemačka tjuning kuća B&B poznata po preradama Volkswagenovih modela, ponudila je paket poboljšanja za Golf R za tri konfiguracije motora koje serijskih 270 KS podižu na 310, 324, odnosno 362 KS.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.02.2010.

12:16

Default images

Najjači serijski Golf, model R, raspolaže sa 270 konja, koji se uz pomoć AWD pogona prenose na podlogu.

Iako se radi o primarno prednjem pogonu, snaga se na zadnju osovinu šalje putem Haldex spojnica sa ciljem ispravljanja putanje.

Najsnažniji model od 326 KS opremljen je sa većim turbopunjačem, trkačkim izduvnim sistemom sa protočnijim katalizatorom, novijom elektronikom, novim usisnikom vazduha i prilagođenim intercoolerom.
Ukupna snaga od 362 KS osigurava ubrzanje do sto za 4,8 sekunde, a kazaljka brzinomera zaustavlja se iza brojke 280 km/h.

Dodatne nadgradnje uključuju ojačane kočnice i dorade na vešanju automobila, koje je potpuno podesivo, a karoserija je dodatno približena tlu za 30 mm.

Iako je za kompaniju B&B karakteristično da karoserije tjuniranih automobila dodatno oplemeni različitim aerodinamičnim elementima, ovog puta to je izostalo. Jedina promena odnosi se na ekskluzivne crne naplatke, promera 19 odnosno 20 inča.

Izvor: Autoklub.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: