Automobili

Petak, 02.07.2010.

08:46

M-paket za BMW M5

Na novu generaciju BMW-a M5 pričekaćemo još neko vreme, a fotografije koje su procurele na internet odaju nam kako će izgledati sportski paket opreme M.

Izvor: B92

Default images

Uz M-paket BMW će imati agresivniji izgled prednje maske, aerodinamičnije pragove i diskretni spojler na poklopcu prtljažnika, kao i zadnji difuzor i hromirane završetke izduvnih cevi.

Kupci će isto tako moći da biraju između 18 i 19-inčnih aluminijumskih felni.
U unutrašnjosti će se naći sportsko trokrako kolo upravljača, sportska sedišta presvučena alkantarom i pregršt oznaka 'M'.
S obzirom da se BMW još nije zvanično izjasnio, ne možemo sa sigurnošću potvrditi, ali za očekivati je da će osim vizuelnih dorada kupci M-paketa moći da uživaju i u nešto krućem sportskom sistemu oslanjanja.

Izvor - T-Portal

Pročitajte više o 2011 BMW 5 Touring

Vozili smo BMW X5 xDrive 3,0d

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban je kažnjen, i to žestoko

Najviši sud Evropske unije doneo je odluku da Mađarska mora da plati kaznu od 200 miliona evra zbog nepoštovanja politike migracija i azila, javlja Dojče vele.

10:55

13.6.2024.

1 d

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: