Automobili

Petak, 14.06.2013.

11:03

Renault priprema novi Koleos za 2015.

Na internetu su se pojavile fotografije prototipa sledeće generacije modela Renault Koleos. Test vozilo je za sada "presvučeno" u karoseriju modela Scenic, a očekuje se da će novi Koleos biti bitno drugačiji od sadašnje verzije ovog automobila.

Izvor: B92

Default images

Renault Koleos pojavio se na tržištu 2008. godine, kao pomalo nespretan pokušaj Renaulta da se uključi u segment SUV vozila. Redizajnom iz 2011. automobil je osvežen kako bi se nosio sa konkurencijom do predstavljanja druge generacije ovog modela.

Francuski proizvođač za sada nije otkrio puno detalja o novom Koleosu. Direktor marketinga te kompanije, Stephen Norman, izjavio je 2012. da će sledeća generacija umesto karakterističnog krosovera, postati monovolumenski MPV automobil, koji će ipak zadržati neke osobine SUV vozila.
Foto: worldcarfans.com
To je protumačeno tako da možemo očekivati veći klirens, što se i primećuje na fotografijama, kao i opciju sa pogonom na 4 točka.

Kao osnova trebalo bi da posluži koncept R-Space koji je prikazan na sajmu automobila u Ženevi 2011.

Novi Koleos mogao bi da se nađe u prodaji 2014. ili početkom 2015. godine sa obnovljenom paletom pogonskih jedinica.

Vozili smo aktuelni Renault Koleos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: