Automobili

Utorak, 28.06.2011.

09:15

FAS: Besplatna kontrola vozila

Kompanija FIAT Automobili Srbija pokrenula je u svojim ovlašćenim servisima veliku letnju akciju u kojoj vozači FIAT, Alfa Romeo i Lancia vozila do kraja jula mogu besplatno proveriti 11 vitalnih sistema svog automobila.

Izvor: B92

Default images

FAS je vlasnicima vozila obezbedio i 10 odsto popusta na rad ukoliko se prilikom pregleda uoči kvar kao i dodatnih 10 odsto popusta na originalne rezervne delove koji su potrebni za njegovo otklanjanje.

Pored vizuelnog pregleda vozila, vozači mogu proveriti centralu ubrizgavanja, stanje pneumatika, akumulatora, rashladnog sistema i tečnosti, nivoa ulja u motoru, metlica brisača, prednje svetlosne grupe i signalizacije, prednjeg i zadnjeg trapa kao i kočionog i upravljačkog sistema svog automobila.

FIAT TwinAir - motor 2011. godine

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: