Mozda naši putevi i nisu tako loši

Kao i čitava Evropa, i Srbija je ove godine prošla kroz veoma hladnu zimu sa dosta snega, a kakve je to posledice imalo po asfaltnu podlogu, mogli smo da se uverimo nakon što se sneg otopio.

Izvor: B92

Petak, 20.04.2012.

14:39

Default images

Iako se često sa pravom žalimo na kvalitet naših puteva, na neravnine i rupe u asfaltu, ipak je nezamislivo da neka od važnijih saobraćajnica u Srbiji izgleda kao put sa video snimka iz Poljske.

Na početku snimka, na putu po kojem se kreće automobil, rupe se pojavljuju mestimično, da bi pred kraj videa kolovoz na ovoj saobraćajnici dobio izgled mesečeve površine:



Ne znamo kojoj kategoriji pripada put sa snimka (autor navodi da je reč o putu između Krakova i Gdanjska), ali s obzirom na širinu kolovozne trake i promet vozila, pretpostavljamo da se radi o važnoj saobraćajnici.

Pozivamo vas da u komentarima iznesete svoja iskustva iz vožnje po srpskim putevima nakon ove zime.

Da li smatrate da su naši putari sanirali najopasnija oštećenja i u kakvom stanju je kolovoz na najvažnijim putnim pravcima u Srbiji?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: