Verni Klarksonu: Hamond i Mej odbili 4 miliona funti

Dvojica bivših voditelja emisije Top Gear navodno su odbili ponudu da učestvuju u tom šou programu bez svog kolege, Klarksona, iako je BBC bio spreman da im plati 4 miliona funti (oko 5,5 miliona evra) za dvogodišnji ugovor.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.06.2015.

13:39

Default images
Screenshot YouTube

Tema “Top Gear” ne prestaje da puni stupce britanske štampe ni tri meseca posle skandala koji je doveo do otpuštanja prve zvezde emisije, Džeremija Klarksona.

Kako prenosi Dejli Miror, pozivajući se na izvor iz BBC-ja, Ričardu Hamondu i Džejmsu Meju ponuđeno je da zadrže posao voditelja u najpopularnijem automobilskom šou programu na svetu. Iako je BBC bio spreman da za njihov angažman izdvoji višemilionsku sumu, Hamond i Mej nisu prihvatili ponudu.

Isti izvor navodi da nije u pitanju samo puka lojalnost prema Klarksonu, već da su njih trojica veoma blizu potpisivanja unosnog ugovora sa kućom Netflix, za koju bi bivši voditelji Top Gear-a snimali novi automobilski šou.

Mada su imali ponude od nekoliko medijskih kuća, uključujući i britanski kanal ITV, Klarskon, Hamond i Mej navodno su najviše zainteresovani za ponudu Netflixa. Naime, tamo bi im bila dozvoljena potpuna uređivačka kontrola nad programom, ali bi imali i mogućnost da zarade znatno više novca nego dok su radili za BBC.

Što se tiče serijala Top Gear, BBC i dalje pokušava da pronađe adekvatnu zamenu za trojicu voditelja i odgovarajući format buduće emisije. Po svemu sudeći ovaj šou program neće se vratiti na male ekrane pre početka 2016. godine, kada bi mogla da startuje nova sezona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: