Čukanje najskupljih: Bugatti Veyron udario u LaFerrari

Dodatna opreznost prilikom manevrisanja na malom parking prostoru nije na odmet, bilo da vozite auto vredan par hiljada ili par miliona evra. Naročito ako je u pitanju ovo drugo.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 21.04.2015.

09:10

Default images

U incidentu koji je snimljen ispred luksuznog hotela "George V" u Parizu učestvovala su dva superautomobila koja spadaju među najskuplje modele na svetu.

Jedinstveni Bugatti Veyron Gran Sport L'Or Blanc koji košta 2,3 miliona evra bio je stešnjen između Maybacha i LaFerrarija, čija je cena 1,3 miliona evra.

U pokušaju da se isparkira, vozač Veyron nije dobro procenio odstojanje između svog vozila i skupocenog Ferrarija i došlo je do kontakta dva automobila:



Iako ukupna vrednost dva vozila prelazi 3,5 miliona evra, čini se da se vozač u Bugattiju nije previše uzbudio zbog "čukanja" s obzirom da se odvezao a da nije izašao čak ni da proveri da li su automobili oštećeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: