Dizajnerska nagrada za Opel Merivu

Nova Opel Meriva nastavlja tradiciju dobijanja nagrada koje su osvojile Insignia i Astra. Prvu nagradu za dizajn novoj Opel Merivi dodelio je nemački magazin „Auto Bild” u kategoriji SUV/Van/All-wheel.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.05.2010.

11:42

Default images

Nova Meriva predstavlja skulpturalni dizajn koji susreće nemačku preciznost a predstavljen je sa Insignijom 2008. godine i Astrom 2009. godine. Uz svoj ekspresivan izgled Meriva nudi i brojne inovativne funkcije kao što su: FlexSpace, FlexRail i FlexDoors.

Meriva je osvojila nagradu za dizajn od ukupno 16 nominovanih vozila, za koja je glasalo preko 100 000 čitalaca.

Opel Insignia je do sada osvojila 40 nagrada uključujući i nagradu za evropski automobil 2008. godine, i nagradu magazina „Auto Bild” za dizajn Insignije Sports Tourer. Astra je takođe osvojila brojne nagrade, njih preko 20 od prošle jeseni.

“Ova nagrada je potvrda uspeha našeg novog dizajnerskog jezika. Ona pokazuje da se našim kupcima dopada inovativan, sportski i elegantan dizajn koji ima Meriva”, izjavio je Mark Adams, potpredsednik Opela za dizajn. “Ponosni smo na činjenicu da je Meriva postigla ovakav uspeh i siguran sam da je Meriva automobil koji će, ne samo ispuniti, već i prevazići očekivanja kupaca”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: