Automobili

Sreda, 12.02.2014.

12:53

Zbog čega se kupcima sviđa Porsche Macan?

Ako ste mislili da se potencijalni kupci jednog Porschea prilikom odlučivanja o nabavci vozila rukovode isključivo sportskim pedigreom, ekskluzivitetom ili prestižom ove marke, u zabludi ste. Britanski WhatCar pokušao je da sazna šta kao prednosti krosovera Macan ističu oni koji su zainteresovani i imaju mogučnosti da ovaj automobil iz salona odvezu u svoju garažu.

Izvor: B92

Default images

Kada se kaže Porsche, tvrdokorni zaljubljenici u automobile najpre razmišljaju o njegovim sportskim karakteristikama, ali i o imidžu koji on donosi svom vlasniku.

Trendovi se, međutim, menjaju. Otkako je Porsche počeo da proizvodi modele koji nisu tipični za ovu marku, poput limuzine sa 4 vrata ili SUV automobila, stigli su i neki novi kupci. Oni žele da voze kvalitetan, luksuzan automobil i mogu sebi to da priušte, ali nemaju potrebu da njim jurcaju ulicama.

Kada je reč o modelu Macan, kupci u Velikoj Britaniji razmatraju i neke kriterijume koji su ranije bili nezamislivi prilikom izbora jednog automobila marke Porsche. Njih sada interesuje i da li, na primer, u vozilo može da stane kavez za psa, koliko prostora imaju putnici koji sede pozadi, kakav je komfor u vožnji, koliki je kapacitet prtljažnika...

Pogledajte šta vozači i vlasnici Porschea, ali i drugih premijum automobila, koji su zainteresovani da kupe model Macan, misle o ovom vozilu i šta ističu kao njegove prednosti i mane:



Ovakve i slične ankete dobar su pokazatelj za one proizvođač automobila koji su spremni na promene i inovacije u gami svojih modela.

Zbog toga se kompanije koje izrađuju premijum automobile odlučuju da u proizvodnju uvedu modele koji ranije nisu bili karakteristični za njihov brend. To je ujedno i jedan od načina da osvoje nove kupce koji pre toga uopšte nisu ni razmišljali da kupe neki od njihovih modela i tako povećaju prodaju i profit.

Saznajte više o modelu Porsche Macan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

20 h

Podeli: