Vesti

Neki novi vetrovi duvaju iz Suzukija

Komentari: 10

Na aktuelnom ženevskom auto-salonu Suzuki nas je prijatno iznenadio premijerom dva nova pretprodukcijska automobila koji najavljuju buduće serijske modele ovog proizvođača.

Vesti

Kia predstavila Cee'd GT Line i novi turbo-benzinac

Komentari: 16

Na sajmu automobila u Ženevi predstavljena je nova GT linija modela Cee'd koji će u gami Kije zauzeti mesto između standardne i sportske GT verzije ovog modela.

Foto: Twitter

Razno

Zalutao automobilom u tunel podzemne železnice

Komentari: 12

Putnici koji su u ranim jutarnjim satima čekali prevoz u jednoj podzemnoj stanici metroa u Dortmundu, iznenadili su se kada se umesto voza iz tunela pojavio Ford Focus.

Pitajte astrologa

Vozili smo

Citroen C3 1.4 HDi 70 Confort (redizajn)

Komentari: 16

U doba masovne produkcije i konfekcijskih automobila, Citroen je pokušao da stvori automobil za široke mase koji neće delovati jeftino i bezlično. Pet godina nakon početka proizvodnje druge generacije, C3 još uvek ne ostavlja ravodušnim posmatrače.

Foto: Autoblog.nl

Razno

Sa holandskim parking servisom nema rasprave

Komentari: 41

Firme zadužene za kontrolu parkiranja i kažnjavanje onih koji su nisu platili parking nigde u svetu nisu popularne. Vozači koji smatraju da su oštećeni često ulaze u prepirke sa službencima parking servisa, a rasprava nije uvek isključivo verbalne prirode.

Aktuelno

Sajam u Ženevi otvoren za posetioce, a na Sajmu...

Komentari: 3

Posle utorka i srede, koji su bili rezervisani za predstavnike medija i brojne pres konferencije, 85. međunarodni salon automobila u Ženevi otvorio je kapije za publiku. Od 5. do 15. marta ljubitelji automobila imaće prilike da vide najnovije modele i koncepte iz automobilske industrije.

Polovnjak

Peugeot 207 1.4 HDI Urban

Komentari: 32

Setite se kakvu pometnju je Peugeotova 206ica napravila 1998.godine svojim ubedljivim i modernim dizajnom. Donela je potrebno osveženje u B segmentu i postavila domaći zadatak konkurenciji. Nije ni čudo što se za deset godina prodala u preko šest miliona primeraka. Zbog svega toga Peugeot 207 dočekan je sa velikim očekivanjima, kao dečak koji se upisuje u školu u kojoj je njegov stariji brat pokupio sve moguće nagrade. Ali, “dečko” je očigledno rođena zvezda, a porodični pedigre je iskoristio kao odskočnu dasku.

Aktuelno

Hrvati pomogli u izradi najjačeg automobila na svetu

Komentari: 21

Na aktuelnom sajmu automobila u Ženevi predstavljen je trenutno najsnažniji produkcijski model na svetu - hibridni Koenigsegg Regera, a u njegovom razvoju učestvovala je i hrvatska firma Rimac, koja je napravila električne komponente uključujući i pogonske baterije.