Vesti

Opel Mokka dobija novi 1.6 dizel motor

Komentari: 8

Opel će na pariskom auto-salonu predstaviti krosover Mokka sa novim 1.6 CDTI motorom sa 100 kW/136 ks koji zadovoljava Euro 6 standard.

Foto: ryan harvey/flickr

Vesti

Radari će otkrivati da li pišete poruke dok vozite

Komentari: 23

Američka policija uskoro bi mogla da dobije uređaj koji će registrovati da li tokom vožnje pišete poruke na vašem telefonu i time ugrožavate bezbednost saobraćaja.

Iako nije u savršenom stanju, procenjuje se da danas vredi oko 24.000 dolara (Foto: YouTube screenshot)

Razno

Ukradeni Jaguar pronađen posle 46 godina

Komentari: 5

Vlasnik Jaguara E-Type, 82-godišnji advokat u penziji Ajvan Šnajder, nije mogao da veruje svojim ušima - automobil koji mu je ukraden 1968. u Njujorku, pronađen je nedavno u Kaliforniji.

Pitajte astrologa

Vozili smo

Prva vožnja: Toyota Aygo

Komentari: 14

Biti primećen, ostati zapamćen, izgledati jedinstveno. To je san svakog dizajnera automobila. Za to je potreban znak...

Razno

Ko se "loži" može da se zapali

Komentari: 10

Venčanja često služe za razne oblike neobičnog ponašanja. Običaji se razlikuju od naroda do naroda i obuhvataju opseg od venčanja na obali okeana, preko pucanja iz vatrenog oružja pa sve do turiranja superautomobila.

Aktuelno

Tesla S: Apdejt softvera umesto odlaska u auto-servis

Komentari: 24

Za razliku od vozača konvencionalnih modela, vlasnici Tesle S retko imaju potrebu da odlaze u ovlašćeni servis. Osim u slučajevima kada se desi neki mehanički kvar, većina eventualnih problema otklanja se onlajn, a na isti način automobil dobija razna unapređenja i brojne nove funkcije.

Polovnjak

BRC uređaj na Citroenu C4 1,4 16V

Komentari: 37

Uz moderan četvorocilindrični benzinski motor Citroena C4 1,4 16V odlično se uklapa najnoviji BRC-ov sistem za ubrizgavanje gasa, koji prepolovljuje cenu eksploatacije i bitno umanjuje emisiju štetnih izduvnih gasova.

Aktuelno

Vodič za sajam automobila u Parizu 2014.

Komentari: 5

Bliži se početak oktobra i još jedan međunarodni salon automobila u Parizu. Glavni grad Francuske i ove godine ugostiće najveće svetske proizvođače koji su najavili brojne premije novih modela i atraktivnih konceptnih vozila.