Vesti

Kako registrovati automobil od jednog megavata?

Komentari: 33

Prvi od šest planiranih primeraka super-sportskog modela Koenigsegg One:1 registrovan je u Nemačkoj, ali proces registracije nije prošao bez problema.

Vesti

Citroen C4 Cactus - pun pogodak

Komentari: 40

Po svemu sudeći, Citroenu se isplatio rizik sa neobičnim dizajnerskim rešenjima na svom novom modelu. Zbog velikog početnog interesovanja kupaca, dnevna proizvodnja Citroena C4 Cactus biće povećana za 20 odsto.

Izvor: news.163.com

Razno

Prodaje stvari na ulici da bi kupio gorivo za Porsche

Komentari: 22

Posedujete automobil koji vredi 50 hiljada evra, ali nemate za benzin? Rasprodajte nešto od svojih ličnih stvari i problem je rešen.

Pitajte astrologa

Vozili smo

Prva vožnja: Toyota Yaris (redizajn)

Komentari: 14

Treća generacija Toyote Yaris dobila je i svoju restilizovanu verziju. Uz mnogobrojna poboljšanja sa preko hiljadu novih komponenti i potpuno novi dizajn prednjeg dela, Yaris je na putu da se dopadne još široj publici.

Foto: Graham Richardson/flickr

Razno

Kažnjeni zbog lažnih znakova za ograničenje brzine

Komentari: 16

Mnogi vozači se bune kada ih policija zaustavi i kazni zbog saobraćajnog prekršaja, čak i kada znaju da su krivi. A kako biste reagovali kad bi vas kaznili zbog toga što ste poštovali propise?

Aktuelno

Novi Volvo XC90 - pet stvari koje treba da znate

Komentari: 16

Druga generacija SUV modela XC90 predstavlja prekretnicu za Volvo - to je prvi automobil ove kompanije sa potpuno novim dizajnerskim konceptom, baziran na novoj platformi, koji će koristiti isključivo novorazvijene četvorocilindrične dvolitarske motore.

Polovnjak: FIAT Marea

Polovnjak

Polovnjak: FIAT Marea

Komentari: 216

Ovoga puta bavimo se, na našim prostorima, veoma popularnim polovnjakom koji nudi visoku funkcionalnost, dobru motorizaciju i prihvatljivu potrošnju po privlačnoj ceni. Reč je o modelu koji, po svemu sudeći, na startu nije dobio pažnju kakvu zaslužuje.

Piše: Aron Arvai

Izvor: Tanjug

Aktuelno

Oprezno zbog kiše na putevima i snega u višim predelima

Komentari: 0

Nagla promena vremena stavila je vozače na prva ozbiljnija iskušenja ove jeseni. Zbog osetnog pada temperature, obilnih kiša u nižim predelima i snega na planinama, kao i magle koja smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj, Auto-moto savez Srbije upozorio je učesnike u saobraćaju da budu oprezni i prilagode brzinu uslovima na putu.