Vesti

Nova Opel Corsa sa TNG uređajem

Komentari: 1

Opel je kupcima nove generacije modela Corsa ponudio verziju koja osim benzina za pogon može da koristi i tečni naftni gas (TNG).

Vesti

"Bebi" McLaren sa 570 ks

Komentari: 1

McLaren je predstavio prvi automobil iz familije Sports Series, 570S Coupe, koji bi na tržištu trebalo da se suprotstavi modelu Porsche 911 Turbo.

Lexus GS300h

Razno

Koje su prednosti doniranih automobila iz Japana?

Komentari: 39

Vlada Japana donirala je Srbiji 150 automobila, vrednosti oko 3,5 miliona evra, u cilju unapređenja zaštite životne sredine i smanjenja troškova održavanja službenih vozila. O kakvim je automobilima reč i zašto su baš oni odabrani?

Pitajte astrologa

Vozili smo

Prva vožnja: Mazda2

Komentari: 25

Mazda još jednom udara kontru svetskoj auto-industriji. Umesto da smanji zapreminu i ugradi turbo, japanski proizvođač zadržava, kako kaže, adekvatnu radnu zapreminu motora ("rightsize" umesto "downsize") i na novoj Mazdi 2 i to uz vrhunske rezultate.

Sanja Stanković (prva pratilja), Žaklina Ćurčić (Mis sajma), Dragana Pureta (druga pratilja); Foto: Beogradski sajam

Razno

Ko su najlepše devojke sajma automobila?

Komentari: 41

U okviru 52. međunarodnog salona automobila i 9. sajma motocikala, održan je izbor za najlepšu hostesu. Za Mis sajma 2015. proglašena je Žaklina Ćurčić, sa štanda kompanije Mitsubishi.

Aktuelno

Na sajmu prodato 2.000 vozila

Komentari: 18

Na Sajmu automobila u Beogradu, koji je održan od 20. do 29. marta, prodato je oko 2.000 automobila. To je za oko 10 procenata više nego na istoj maifestaciji 2014. godine, izjavio je vršilac dužnosti direktora Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova, Milan Vukasović, ističući da bi 2015. mogla da bude prekretnica na domaćem tržištu.

Polovnjak

Daewoo Tacuma 1.6 SE

Komentari: 49

U Africi se uspešan i radostan način života opisuje rečju Tacuma. Afrika je jedan od najsiromašnijih kontinenata, divlje životinje slobodno lutaju njenim ravnicama. Pojam radosti tamo je veoma relativan...

Aktuelno

Koliko je bezbedan Volvo XC90 - život važniji od ocene

Komentari: 31

Redakcija Auto magazina imala je privilegiju da među malobrojnim novinarima iz celog sveta prisustvuje "kreš" testu nove generacije SUV modela XC90. Volvo je još jednom pokazao da je jedinstven u svojim inženjerskim poduhvatima.