Foto: YouTube screenshot

Vesti

Prekrila Mercedes sa milion Swarovski kristala

Komentari: 6

Proizvođači premijum automobila trude se na svaki način da izađu u susret svojim klijentima. Međutim, ponekad ni brojne mogućnosti za individualizaciju ne mogu da zadovolje prohteve baš svakog vlasnika.

Kia Sportage

Vesti

Kia pokreće jesenju akciju u Srbiji

Komentari: 6

U susret predstojećem sajmu automobila u Novom Sadu, koji se održava od 1. do 5. oktobra, Kia je organizovala jesenju prodajnu akciju u svim svojim salonima u Srbiji.

Razno

Češki Ken Blok preferira Škodu 130

Komentari: 9

Ako ste ljubitelj akrobacija koje izvodi Ken Blok u svojoj trkačkoj Fiesti, onda će vam se dopasti i ono što radi češki reli vozač Petr Šimurda.

Pitajte astrologa

Vozili smo

Kia Carens 1.7 CRDi VGT LX family

Komentari: 16

Odlazak na letovanje, izleti i druga slična porodična i društvena okupljanja uvek nekako pokrenu i priču prevoza. Naravno, uvek neko spomene kako bi bilo dobro da imate na raspolaganju jedan mini-van. Danas vam predstavljamo najnoviji model iz Kijine produkcije upravo u toj kategoriji.

Razno

Sav apsurd besa za volanom

Komentari: 40

Postoje osobe koje propuštanje drugog automobila ispred sebe doživljavaju kao znak slabosti. Kada se dvojici takvih vozača ukrste putevi u saobraćaju, izreka "pametniji popušta" gubi svaki smisao.

Aktuelno

Kako povećati bezbednost mladih vozača u saobraćaju

Komentari: 28

Svake godine na srpskim putevima pogine 30 osoba u saobraćajnim nezgodama koje su izazvali mladi i neiskusni vozači, zbog čega će biti organizovana besplatna obuka vozača sa probnim dozvolama, najavili su iz MUP-a.

Polovnjak

Peugeot 207 1.4 HDI Urban

Komentari: 32

Setite se kakvu pometnju je Peugeotova 206ica napravila 1998.godine svojim ubedljivim i modernim dizajnom. Donela je potrebno osveženje u B segmentu i postavila domaći zadatak konkurenciji. Nije ni čudo što se za deset godina prodala u preko šest miliona primeraka. Zbog svega toga Peugeot 207 dočekan je sa velikim očekivanjima, kao dečak koji se upisuje u školu u kojoj je njegov stariji brat pokupio sve moguće nagrade. Ali, “dečko” je očigledno rođena zvezda, a porodični pedigre je iskoristio kao odskočnu dasku.

Aktuelno

Tesla S: Apdejt softvera umesto odlaska u auto-servis

Komentari: 28

Za razliku od vozača konvencionalnih modela, vlasnici Tesle S retko imaju potrebu da odlaze u ovlašćeni servis. Osim u slučajevima kada se desi neki mehanički kvar, većina eventualnih problema otklanja se onlajn, a na isti način automobil dobija razna unapređenja i brojne nove funkcije.