Vesti

Koliko košta najskuplji kineski automobil?

Komentari: 10

Za kineske automobile obično se misli da su jeftini i nekvalitetni. Međutim, i Kinezi imaju svoj Rolls-Royce. Reč je o modelu Hongqi L5 čija cena iznosi preko pola miliona evra.

Fisker Karma iz 2012.

Vesti

Fisker Karma ponovo u prodaji 2015?

Komentari: 0

Fisker je u februaru dobio novog vlasnika, kinesku grupaciju Wanxiang, čime je ovaj proizvođač luksuznih hibridnih automobila spasen od bankrota. Pred novim vlasnikom sada je naporan posao kako bi se obnovila proizvodnja.

Foto: DMV Supercar Nation/Facebook

Razno

Sad znamo čemu služe treća vrata na Ferrariju FF

Komentari: 16

Ferrari FF je poznat po moćnom V12 motoru, vrhunskim preformansama i pogonu na sva četiri točka, a znamo i da je dobar u vožnji po snegu. Ispostavilo se da je ovaj model više nego upotrebljiv kao auto za svaki dan koji osim četiri osobe može da preveze stvari za koje ne biste pomislili da im je mesto u jednom Ferrariju.

Pitajte astrologa

Vozili smo

Mazda 3 Sport G165 Revolution

Komentari: 33

Mazda je rešila da se uzda u svoje znanje i iskustvo i napravi novi model u maniru koji ničim ne podseća na druge modele u klasi. Pri tome su bitno poboljšali ionako dobar kvalitet i doveli "trojku" na prag premijum segmenta, po ceni standardnog.

Razno

Cadillac: Plaćamo 100 dolara ako isprobate naše modele

Komentari: 5

Sa namerom da poveća prodaju i privuče nove kupce, Cadillac vozačima u SAD nudi sumu od 100 dolara ako testiraju neki od modela ovog proizvođača. Promotivna kampanja pokrenuta je početkom meseca i trajaće do kraja aprila, a za probnu vožnju do sada su se prijavile hiljade američkih vozača.

Aktuelno

Država destimuliše vožnju na auto-gas

Komentari: 12

Iako je vožnja na tečni naftni gas (TNG) i dalje jeftinija nego kada u vaš automobil sipate benzin ili dizel, ušteda je manja nego ranije zbog povećanja akcize na ovu vrstu alternativnog goriva.

Polovnjak

Toyota Corolla 1.6 Sedan Sol

Komentari: 57

Toyota Corolla jedan je od modela koji se najduže proizvodi. Od 1966 pa do danas, deset generacija ponosno je nosilo ovo ime. Uz činjenicu da je to najprodavanije putničko vozilo u istoriji auto-industrije, sa preko 30 miliona primeraka, dolazi se do zaključka da je reč o zaista izuzetnom automobilu.

Aktuelno

Stiže novi FIAT Ducato

Komentari: 6

FIAT će 12. maja u test centru Baloko, u Italiji, predstaviti osveženu verziju popularnog komercijalnog modela Ducato, koji je za 33 godine postojanja prodat u 2,6 miliona primeraka širom sveta.