Porsche 918 Spyder

Vesti

Najskuplji Porsche gotovo rasprodat

Komentari: 2

Nemački proizvođač na dobrom je putu da ponovi uspeh konkurenata, Ferrarija i McLarena, koji su već rasprodali kompletne serije svojih top modela - LaFerrarija i McLarena P1.

Vesti

Hondina prodajna akcija do kraja oktobra

Komentari: 4

Kupci koji se u oktobru odluče za nabavku novog Honda vozila mogu da izaberu jedan od ponuđenih poklona uz kupljeni automobil.

Razno

Bolje je osloniti se na pojas, nego na sreću

Komentari: 5

Za razliku od simuliranih sudara na testovima bezbednosti, koji se odvijaju po unapred određenom scenariju, udesi u stvarnom životu nastaju pod uticajem faktora koji se ne mogu uvek predvideti. Pravac i brzina kretanja vozila koja učestvuju u nesreći dovode do neuobičajenih sudara sa neverovatnim ishodom.

Pitajte astrologa

Vozili smo

Volkswagen Golf GTI Performance

Komentari: 38

Nervozni ste, okruženi stresom na poslu i kod kuće? Naš savet je: kupite Golf GTI. Sam boravak u njemu, pa makar u stani-kreni saobraćaju vratiće vam životnu energiju. A ako uđete u krizu, pravac na trkačku stazu na punu terapiju. Osmeh na licu je garantovan.

Foto: YouTube screenshot

Razno

500 udesa zbog golih grudi na kamionima

Komentari: 8

Kamioni sa bilbordima na kojima su prikazane obnažene ženske grudi povučeni su sa ulica Moskve posle samo jednog dana jer su prouzrokovali 517 saobraćajnih nesreća u tom gradu.

Aktuelno

Volvo: 450 ks iz 4 cilindra

Komentari: 11

Decenijama poznat po visokim bezbednosnom standardima i inovacijama, Volvo u poslednje vreme postaje lider i u razvoju naprednih pogonskih agregata. Kompanija je predstavila najnovije dostignuće svojih inženjera - koncept 2.0 litarskog četvorocilindričnog turbo-motora koji proizvodi čak 450 ks.

Polovnjak

Peugeot 307 2.0 HDI

Komentari: 61

Kada bacite pogled na more automobila koji se probijaju kroz svakodnevnu beogradsku izmaglicu izduvnih gasova, Peugeot 307 će bez sumnje biti među najčešće viđenim. Što zbog neupadljivog izgleda, sa ni previše, ni premalo oštrim linijama, što zbog pristupačne cene, a verovatno najviše zbog izdašno odmerenog prostora u kabini, ovaj automobil već duže vreme je među best-sellerima u svetu polovnjaka u Srbiji.

Aktuelno

Dve decenije od pojave modela koji je promenio Škodu

Komentari: 53

Prva Škoda Felicia sišla je sa proizvodnih traka fabrike Mlada Boleslav 17. oktobra 1994, čime je započela moderna era češkog proizvođača.