Aston Martin DB10 (Foto: YouTube screenshot)

Vesti

Aston Martin DB10 voziće samo Džejms Bond - i kaskaderi

Komentari: 5

Početkom decembra producenti novog filma o britanskom tajnom agentu 007 otkrili su "filmski" model automobila za čijim upravljačem će tokom snimanja sedeti Danijel Krejg. Aston Martin je u međuvremenu izneo neke detalje o ovom vozilu.

Honda HR-V prototip

Vesti

Honda: Kako ponovo do 300.000 prodatih vozila u Evropi?

Komentari: 5

Posle sedam uzastopnih godina tokom kojih je Honda beležila pad prodaje i profita u Evropi, japanski proizvođač očekuje da će lansiranjem novih modela i reorganizacijom kompanije preokrenuti situaciju na evropskom tržištu u svoju korist.

Razno

Da li biste kupili Humvee?

Komentari: 2

Američka vojska otpisala je 4.000 terenskih vozila Humvee, a prvih 25 primeraka uskoro će se naći na aukciji po početnoj ceni od 10.000 dolara.

Pitajte astrologa

Vozili smo

Prva vožnja: Škoda Fabia III

Komentari: 30

Dugo je Škodina Fabia bila shvaćena samo kao alternativa drugim gradskim automobilima zvučnijih imena. Stvari se iz osnova menjaju, i češki proizvod sada ima znatno više aspiracija da stigne na sam vrh najboljih u svojoj klasi.

Razno

Kako je izgledao prvi touchscreen u automobilu

Komentari: 3

Ekrani osetljivi na dodir danas su dostupni u gotovo svim novim modelima, ali malo je poznato da su se prvi automobili koji su imali touchscreen pojavili još sredinom osamdesetih godina 20. veka.

Chevrolet Spark EV

Aktuelno

10 najružnijih automobila godine u SAD

Komentari: 30

Bliži se kraj godine i vreme je za svođenje računa. Dok jedni organizuju izbore za automobil 2014, sajt CarInsurance.com sproveo je anketu među američkim vozačima na osnovu koje je napravio listu 10 najružnijih novih ili redizajniranih modela u 2014.

Polovnjak

FIAT Ulysse 2.2 JTD

Komentari: 39

Svi mi, a tu pre svega mislim na pripadnike muškog pola, koji infantilno uživamo u automobilima i diskusijama o njima, u jednom trenutku shvatićemo da na izbor prilikom kupovine automobila utiče i nešto drugo osim hormonalnih nagona.

Pojaviće se viša sila – žena i deca.

Aktuelno

Jeep Renegade ubedljiv na testu bezbednosti

Komentari: 12

Novi najmanji Jeep dobio je 5 zvezdica na EuroNCAP testiranju zahvaljujući oceni 87% za zaštitu odraslih putnika, 85% za zaštitu dece u automobilu, 65% za zaštitu pešaka i 74% za elektronske sisteme asistencije.