KIA GT4 Stinger

Vesti

Šta mislite o Kijinom dizajnu? I dalje osvajaju nagrade

Komentari: 31

Kia je, između ostalog, zahvaljujući dizajnu u proteklih nekoliko godina stekla veliku popularnost.

Vesti

Honda NSX izgorela na Nirburgringu

Komentari: 23

Honda NSX koja je pre nekoliko dana "uhvaćena" na Nirburgringu, neslavno je završila svoju test epizodu na čuvenoj stazi.

Razno

Korveta za one na tamnoj strani Sile

Komentari: 0

San Dijego svake godine u julu postaje centralno mesto za ljubitelje stripova, naučne i epske fantastike, superheroja, video igara, igračaka i ostalog što je navodno namenjeno deci, ali u čemu često mnogo više uživaju odrasli. Zato od Comic Cona nema boljeg mesta za predstavljanje Darth Vader automobila.

Pitajte astrologa

Vozili smo

Dacia Duster 1.5 dCi 4x4 Laureate

Komentari: 31

Zamišljen za zemlje u razvoju, više nego uspešan pokazao se i u najbogatijim tržištima, poput Švajcarske i Nemačke. Nedavno osveženje doneo je malo promenjen izgled i bitno poboljšanu opremu, komfor i opštu vrednost automobila.

Razno

Da li je ovo kraj za auto-limare?

Komentari: 23

Izgleda da se era savršeno ravnog lima približava kraju. U potrazi za što efikasnijim automobilima, naučnici ispituju mogućnost automatske promene površine vozila radi smanjenja otpora vazduhu. Loptice za golf su poslužile kao inspiracija.

Svakodnevica na putevima u Srbiji

Aktuelno

Sporazum samo sa starešinom u službenim prostorijama

Komentari: 37

Sporazum o priznanju prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja vozači će isključivo moći da zaključe u službenim prostorijama sa starešinom saobraćajne policije

Polovnjak

Volkswagen Touran 1.6

Komentari: 33

Vozila za udoban prevoz više od pet putnika ili pet putnika i mnogo, mnogo prtljaga, na tržištu su prisutni već decenijama. Dok ovaj porodični koncept u SAD već dugo beleži prodajne uspehe, ovakvi automobili su u Starom svetu rezervisani za taksi službe ili za turističke operatore koji svoje putnike sa aerodroma voze na manje ili više udaljene destinacije.

Aktuelno

Prekršaji u Srbiji: Ko priznaje...

Komentari: 27

Sporazum o priznanju prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, koji bi trebalo da počne sa primenom 20. avgusta, učiniće da prekršaji budu rešeni na kvalitetniji, bolji, brži, efikasniji i zakonitiji način, rečeno je danas na konferenciji povodom početka primene Sporazuma.