Vesti

Povratak Honde HR-V

Komentari: 12

Honda je na salonu automobila u Njujorku predstavila krosover baziran na novoj generaciji modela Jazz/Fit. Ovaj automobil, koji je krajem 2013. imao premijeru u Japanu kao Vezel, u SAD će se prodavati pod obnovljenom oznakom HR-V.

Vesti

Audi A3 je "Svetski auto godine"

Komentari: 18

Audi A3 Sedan proglašen je na aktuelnom auto-salonu u Njujorku za najbolji model u izboru "Svetski automobil 2014" (World Car of the Year 2014). Priznanje je odato svim modelima iz porodice treće generacije Audija A3, a titula je osvojena u konkurenicji BMW-a Serije 4 i Mazde3.

Razno

Da li je ovo najbaksuzniji vlasnik Porschea?

Komentari: 29

Kada neko štedi pet godina da kupi auto o kome je dugo sanjao, saznanje da se njegov "savršeni automobil" svaki čas kvari predstavljalo bi veliko razočarenje za svakog vlasnika bez obzira da li je u pitanju Dacia ili Porsche. Pogotovo ako je u pitanju Porsche.

Pitajte astrologa

Vozili smo

Hyundai ix35 2.0 CRDi Impression A/T 4WD (redizajn)

Komentari: 23

Vožnja SUV automobila našim ulicama i putevima često vas svrstava u višu kategoriju učesnika u saobraćaju. Sedite iznad većine drugih vozača, imate utisak da ste moćniji i sigurniji, a loš kvalitet kolovoza, tramvajske šine i ivičnjaci ne osećaju se pod vašim predimenzioniranim gumama.

Prvo Volvo dečije sedište iz 1964. testirano u modelu PV544

Razno

Volvo: Pola veka brige o bezbednosti dece u automobilu

Komentari: 2

Volvo u 2014. obeležava 50 godina posvećenosti zaštiti najmanjih i najosetljivijih putnika. Rad na bezbednosti dece u automobilu počeo je 1964. godine, predstavljanjem prvog dečijeg sedišta u modelu PV 544.

Aktuelno

Besplatno parkiranje u zonama tokom uskršnjih praznika

Komentari: 6

Od petka 18. aprila, zaključno sa ponedeljkom 21. aprilom, neće se vršiti naplata parkiranja u zoniranim delovima Beograda, dok će javne garaže i posebna parkirališta tokom uskršnjih praznika raditi po uobičajenom režimu, saopštio je "Parking servis".

Polovnjak

Saab 93 2.2 TiD

Komentari: 37

Sabovi nisu nepostojeća družina, ali su svakako retka pojava na ulicama Beograda. Četiri vozača koja sam za pet dana sreo tokom vožnje ili parkiranja, a imali su na haubi plavi Saabov znak, nisu me pozdravili ali su mi dali do znanja da su me primetili.

Aktuelno

FIAT poručuje svojim radnicima: Kupujte domaća vozila

Komentari: 17

FIAT je pokrenuo promotivnu kampanju sa ciljem da stimuliše zaposlene u svojim italijanskim fabrikama Mirafjori i Pomilijano da kupuju domaće automobile, odnosno vozila koja sami proizvode u pogonima u toj zemlji.