Vesti

Hyundai u Češkoj počeo proizvodnju osveženog i30

Komentari: 0

Restilizovani Hyundai i30 za evropsko tržište počeo je da se proizvodi u fabrici Nošovice, u Češkoj. Osim kozmetičkih promena, redizajn donosi novi turbo-benzinski motor sa 186 ks i novi sedmostepeni automatski menjač.

Vesti

Opel Corsa sa novim 1.3 CDTI motorom

Komentari: 0

Opel je predstavio ekonomični 1.3 litarski ecoFLEX dizel motor koji će se ugrađivati u Corsu za 2015.

Razno

Lamborghini na kopnu, na vodi...

Komentari: 7

Bogati vlasnici Lamborghinija Aventador Roadster 50 Anniversario sada su u prilici da nabave i superbrzi gliser koji svojim dizajnom i performansama odgovara ovom ekskluzivnom automobilu.

Pitajte astrologa

Vozili smo

Kia Pro_Cee'd 1.6 CRDi LX Dynamic

Komentari: 47

Kia je u poslednjih nekoliko godina uspela da nametne korporativni dizajn, kvalitet i vozne osobine kakve neke renomirane fabrike još uvek traže. Atraktivne crte, dobra oprema, štedljivi dizelaš stižu po prilično povoljoj ceni.

Razno

Vežite se, ovaj automobil ima "ludilo" dugme

Komentari: 11

Unapređeni Tesla Model S P85D od 0 do 96 km/h stiže za 3,2 s, po čemu može da se meri sa savremenim super-sportskim automobilima. Brojevi na papiru su jedno a lično iskustvo nešto sasvim drugo. Sajt DragTimes snimio je reakcije običnih ljudi tokom kratkotrajnog, ali suludog ubrzanja ovog elektromobila.

Smart ForTwo - Dimenzije (dužina/širina/visina): 2690/1660/1550 mm. Međuosovinsko rastojanje: 1873 mm

Aktuelno

Novi Smart stigao u Srbiju

Komentari: 6

Nova generacija malog gradskog automobila predstavljena je i u našoj zemlji. Model Smart ForTwo u Srbiji košta od 10.068 evra, dok za Smart ForFour treba izdvojiti 10.620 evra.

Polovnjak

Fiat punto 1.3 Multijet

Komentari: 89

Uz malu potrošnju i savremen common-rail turbo-dizel, najprostraniji enterijer u klasi, solidnu izradu i značajno manju cenu od konkurencije kao polovno vozilo, Fiat Punto poslednje generacije pravo je rešenje za svakodnevno krastarenje prepunim gradskim

Aktuelno

Da li vam je istekao rok trajanja "prve pomoći"?

Komentari: 106

Ako ste pomislili da ste 2010. kupovinom novog kompleta za prvu pomoć "prebrinuli brigu", prevarili ste se. Mnogi vozači moraće da zamene zavoje, gaze i druge sterilne elemente u kompletima kojima posle 5 godina ističe rok trajanja - ili da kupe novo pakovanje prve pomoći.