Mazda2 Sedan - spekulativni render (Theophilus Chin)

Vesti

Mazda će proizvoditi sedan verziju nove "dvojke"

Komentari: 7

Japanski proizvođač najavio je da će krajem novembra predstaviti novu Mazdu2 Sedan. Automobil će se u početku prodavati na azijskom tržištu, a čelnici Mazde razmatraju opciju da ga ponude i kupcima u Evropi.

Foto: jeminke/flickr

Vesti

Rus kupio Nirburgring

Komentari: 5

Nemački mediji izveštavaju da je staza Nirburgrinig, koja je od marta bila u vlasništvu grupe Capricorn, prodata ruskom biznismenu Viktoru Haritoninu.

Razno

Honda Civic Type R biće prava zver

Komentari: 12

Honda je objavila efektan interaktivni video za novi Civic Type R kako bi naglasila koliko će se ovaj model razlikovati od standardne verzije modela Civic.

Pitajte astrologa

Vozili smo

Prva vožnja: Jeep Renegade

Komentari: 21

Da li jedan mali "lajfstajl" SUV automobil može da ima odlične terenske vozne osobine i da se pri tome u svakodnevnoj vožnji ponaša kao klasičan putnički auto? Kompanija Jeep tvrdi da može, a da bi to i dokazala pozvala nas je na probnu vožnju u zemlju njegovog porekla - Italiju.

Razno

Da li je ovo najgori vozač u Kini?

Komentari: 19

Jedan Kinez poneo je nezvaničnu titulu najgoreg vozača u toj zemlji, pošto ga je kamera snimila kako više od 10 puta udara u drugo vozilo u pokušaju da isparkira svoj automobil.

Aktuelno

Zimske gume obavezne od 1. novembra ali...

Komentari: 54

Od 1. novembra do 1. aprila obavezna je upotreba sve četiri zimske gume, ali samo ukoliko na kolovozu ima snega, leda i poledice, predviđeno je pravilnikom koji je stupio na snagu 1. novembra 2012, a počeo da se primenjuje protekle zime. U slučaju da u navednom periodu nema padavina ili leda, dozvoljena je i upotreba guma koje nisu za zimu.

Polovnjak

Polovnjak: Sitroen Ksara

Komentari: 78

Ksara je udoban automobil sa razumnom cenom, koji kod nas dobija sve više poklonika, a kao francuski predstavnik niže srednje klase košta manje od nemačke konkurencije. Otkrivamo vam koje verzije motora treba birati, a koje je poželjno izbegavati.
Piše Aleksandar Todorović

Aktuelno

Šta Amerikancima smeta na FIAT-u 500L?

Komentari: 65

U najnovijem istraživanju pouzdanosti modela koji se prodaju na tržištu SAD, koje je sproveo Consumer Reports (CR), automobilska marka FIAT zauzela je poslednje mesto na listi 28 brendova. Anketa je pokazala i da je FIAT 500L najlošije plasirani automobil od 248 modela koji su obuhvaćeni ovim ispitivanjem.