Promo

28.03.2024.

8:23

Tri ideje za prolećno uređenje i adaptaciju stana

Prostor u kojem živimo predstavlja neiscrpan izvor mogućnosti za adaptaciju i renoviranje shodno ličnim potrebama, trendovima i ličnim interesovanjima i stilu.

Izvor: B92

Tri ideje za prolećno uređenje i adaptaciju stana
New Africa/Shutterstock

Podeli:

Mogućnosti se proširuju i sa samom činjenicom da se sve što je potrebno za bilo koji dom svakodnevo unapređuje i dobija nov oblik i dizajn koji bi trebalo da budu funkcionalniji i praktičniji od svojih prethodnih verzija.

Osim praktičnosti, širok spekar ponude kada je bilo koji komad nameštaja, kućnih aparata, bele tehnike i dekorativnih detalja u pitanju, omogućava da se bira između različitih stilova i modela, posebno kada su dizajn i funkcije u pitanju.

Zato smo mi za vas izdvojli tri popularne ideje za uređenje stana koje se uklapaju u prolećno vreme, idealan period u godini za promene bilo koje vrste.

Pripremite se za leto uz inverter klimu

Kako većina stanova ima centralno grejanje zimski dani i noći prijatni su za boravak u zatvorenom. Ali kada dođe leto sa visokom temperaturama potreban je jednako pouzdan i moćan saveznik u borbi sa toplotom u zatvorenom prostoru.

Invertner klime postale su najčešći izbor i njihova ugradnja danas predstavlja manje više rutinsku stvar, bez puno komplikacija i čekanja.

Ne zauzimaju puno prostora što je važno za sve manje stanove, priključuju se na običnu utičnicu, imaju dobar odnos cene i kvaliteta, a vrlo su lake i jednostavne za korišćenje.

Rashlađivanje prostora pomoću invertner klime predstavlja lak zadatak jer one mogu znatno brže i efikasnije od standardnih modela da ohladne prostor i dostignu željenu nižu temperaturu koju onda konstantno održavaju.

A ne treba zanemariti ni činjenicu da inverter klime predstavljaju odlične saveznike za komforno i adekvatno grejanje tokom hladnijih dana, pa ćete njenom ugradnjom imati rešena dva problema, a pri tome ćete uštedeti i električnu energiju.

Dakle, ako ste do sada imali dilemu da li da kupiti jedan ovakav proizvod sada je jasno da nema više odlaganja.

Osvežite prostor modernim rolo zavesama

Ako želite da napravite neku promenu koja će biti vidljiva, estetski efektna i koja će prostor oplemeniti onda odličan izbor može biti kupovina rolo zavesa.

Osim što će uticati na enterijer celokupnog prostora one predstavljaju definitivno jednu od najpraktičnijih vrsta zavesa.

Razloga za to je mnogo – lako se montiraju, lako se skidaju i održavanju, jednostavne su za upotrebu i imaju optimalnu cenu.

Rolo zavese apsolutno ispunjavaju svrhu kojoj su namenjene - savršeno štite od sunca i čuvaju privatnost, jednostavne su za upotrebu i dozvoljavaju da svetlost proder u stan onda kada vi to želite.

Njihov moderan dizajn je takođe jedna od prednosti rolo zavesa, a povezuje se najčešće sa minimalističkim stilom. Lakoća održavanja je još jedan plus na listi prednosti koje će vam ovakva promena doneti, a prolećni dani uz njihovu kupovinu biće sigurno posebniji i drugačiji.

Promena je potrebna i kupatilu – zato stari lavabo zamenite novim umivaonikom sa ormarićem

Sva moderna kupatila imaju kupatilski nameštaj koji je jednako praktičan i dekorativan i to jer omogućava skladištenje svih stvari u zatvorenom prostoru, ali samim tim utiče i na celokupan izgled prostora koji izgleda urednije i sređenije.
Standardni elementi koje svaki kupatilski prostor ima s vremena na vreme zahtevaju zamenu koja ide u pravcu modernijih i savremenijih modela. Zato je umivaonik sa ormarićem postao jedan od najtraženijih na tržištu.

Iako su ranije bili samo lavaboi i većina kupatila pravljena ranije poseduje iste, tokom godina prepoznata je potreba ali i sve prednosti koje umivaonik sa ormarićem ima, posebno u pogledu funkcionalnosti i praktičnosti.

Umivaonik sa ormarićem biće pravo prolećno osveženje, a osim estetike u vaš dom uneće i više funkcionalnosti s obzirom da omogućava da se u delu ispod njega skladišti sve ono što je stajalo na podu i po kutijama u kupatilu.

Za koju god promenu da se odlučite biće od velikog značaja ne samo za celokupan izgled enterijera doma već i za sve ukućane jer svaka promena prija i donosi nove i uzbudljive trenutke i doživljaje.

Podeli:

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: