Promo

28.05.2024.

14:06

Izbori u Beogradu - evo šta kažu kladionice

Naplati poznavanje politike već danas

Izvor: Promo

Izbori u Beogradu - evo šta kažu kladionice
EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC

Podeli:

Ostalo je još samo nekoliko dana do održavanja vanrednih lokalnih izbora za Skupštinu Grada Beograda i sastav zakonodavnih tela 66 jedinica lokalnih samouprava širom Srbije, gde će se birati odbornici skupština gradova i skupština opština.

Kao i uvek kada su izbori, neke stvari se podrazumevaju – skupljanje potpisa, podnošenje lista, izborna kampanja i naravno – kvote u kladionici Meridian.

Tim povodom, za IZBORNI TIKET Meridianbet vam poklanja savršen bonus dobrodošlice – 4.000 RSD! Registrujte se već danas na meridianbet.rs i preuzmite vaš bonus.

Meridian kladionica ponovo je jedina u Srbiji koja će i ovog puta omogućiti klađenje na ishod izbora - ovog puta u Beogradu.

U ponudi je klađenje na rezultate svih izbornih listi u Beogradu, kao i na ime novog gradonačelnika Beograda.

Uz to, bukmejkeri Meridianbet-a postavili su granicu na izlaznost u glavnom gradu Srbije – 48.4%:

Meridianbet

Više od 18 godina Meridianbet u ponudi ima kvote za klađenje na izbore, koje rade vrhunski profesionalci za procenu verovatnoće.

Nema više čekanja – naplati svoje poznavanje politike.

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: