Promo

24.04.2024.

16:57

Poznati šire "Pogled srcem" - Dragan Zdravković i Fondacija Mozzart uručili donaciju za "Budi Human"

Uskoro ćemo obeležiti deset godina rada, a možemo slobodno reći da smo od starta imali sjajnu saradnju sa Mozzartom, poručila je Sana Mrđen iz Fondacije "Budi human"

Izvor: B92.net

Poznati šire "Pogled srcem" - Dragan Zdravković i Fondacija Mozzart uručili donaciju za "Budi Human"
Mozzart/Promo/Stefan Simonovič

Podeli:

Poznati nastavljaju da šire „pogled srcem“. Fondacija Mozzart uz podršku javnih ličnosti kontinuirano pruža pomoć velikom broju ustanova, udruženja i organizacija, a sada je još jednom posetila Fondaciju „Budi human“.

Zajedno sa proslavljenim atletičarem Draganom Zdravkovićem, uručila je donaciju od 702.500 dinara.

"Naša fondacija će uskoro obeležiti deset godina rada, a možemo slobodno reći da smo od starta imali sjajnu saradnju sa Mozzartom. Veoma smo zahvalni legendi naše atletike Draganu Zdravkoviću i Fondaciji Mozzart na ovoj donaciji". poručila je Ljiljana Kuzmanović Vujaković iz Fondacije "Budi human".


Velikan naše atletike i osvajač medalja na 1.500 i 3.000 metara izrazio je veliko zadovoljstvo što je dobio priliku da učestvuje u humanitarnoj akciji i odabere kome će biti usmerena velika donacija.


"Divan je osećaj kada možete nekome da pomognete. Fondacija Mozzart već godinama pruža pomoć u svim oblastima društva i drago mi je da sam dobio priliku da budem deo jedne lepe humane priče", naglasio je Zdravković.

Mozzart/Promo/Stefan Simonovič


Pomoć zdravstvenom sistemu


Fondacija Mozzart nastavila je veliku podršku zdravstvenom sistemu Srbije od severa do juga zemlje. Renovirala je odeljenje pedijatrije Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru, a potom donirala  novi inkubator UKC Niš.

Službe hitne medicinske pomoći iz Pančeva, Grocke, Trstenika, Vlasotince, Mladenovca, Grdelice, Valjeva, Šapca, Osečine i Gračanice dobile su nove komplete uniformi. Tehnička oprema stigla je Specijalnoj bolnici u Sokobanji.


Klinika za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije dobila je portabilni ultrazvučni aparat za pregled trbušne aorte, a na Svetski dan zdravlja Fondacija Mozzart je ispred zgrade Opštine Zvezdara organizovala besplatne preglede trbušne aorte.

 

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

18 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

21 h

Podeli: