- PR članak -

PR

Ovako nastaje pivo – od sirovine do krigle

Većina piva se proizvodi od obrađenih žitarica, obično ječma, hmelja, vode i kvasca, a do umešnosti i znanja majstora piva je da osigura širok spektar stilova piva, koristeći iste osnovne sastojke u procesu proizvodnje ovog zlatnog napitka.

zivot: pr petak 1.12. 09:00 Komentara: 0

7 jesenjih namirnica za top imunitet

Jesen je prelepo godišnje doba, ali je prevrtljiva kao loše spremljen roštilj, čas hladna, čas topla, nekad crna, neakad zlatna. Te česte promene u temperaturi i vlažnosti pogoduju razvoju virusa i drugih bacila, a jedini odgovor koji imamo na to (pored toga da ne izlazimo iz kuće, što ipak nije baš neka opcija) jeste da ojačamo imuni sistem.

zivot: pr subota 18.11. 09:00 Komentara: 0

5 dobrih razloga za FRUŠTUKOVANJE

Prvi jutarnji obrok ne bi trebalo preskakati. Od vaših navika, ali i mašte i kreativnosti zavisiće koliko će doručak biti originalan i koliko će imati sastojaka. Ovog oktobra, Neoplanta je kreirala jedinstven koncept prvih jutarnjih obroka i nazvala ga FRUŠTUKOVANJE, a evo zašto je bolje da umesto doručka od sutra fruštukujete:

zivot: pr ponedeljak 6.11. 10:00 Komentara: 0

Pivski stomak- mit ili istina?

Pivo je jedno od najomiljenijih pića koje je svoju popularnost sticalo vekovima. Koristilo se u ishrani, ali i kao lekovito sredstvo i deo religijskih rituala. U današnje vreme, možda baš zbog svoje popularnosti, pivo je često okrivljeno za gomilanje masnih naslaga na abdomenu, odnosno za formiranje „pivskog stomaka“. Međutim, kako nemaju svi ljubitelji piva veći obim struka i prekomernu telesnu masu, krivca moramo potražiti negde drugde

zivot: pr sreda 1.11. 10:00 Komentara: 0

Kako izvući najbolje od beogradskog noćnog života?

Kada strani mediji pišu o Beogradu, nezaobilazna tema je bogata ponuda noćnog života u srpskoj prestonici. Splavovi na Savi i Dunavu, kafane u svim delovima grada, i one tradicionalne a i moderne, klubovi, kafići, neobični prostori prilagođeni žurkama koje traju do prvih jutarnjih autobusa, sami su se izborili za status najvećeg brenda Beograda.

zivot: pr ponedeljak 23.10. 09:00 Komentara: 0
strana 1 od 7 idi na stranu