- PR članak -

PR

Hilton proslavio prvu godinu u Beogradu

U godini kada Hilton Hotels and Resorts grupacija zaokružuje prvi vek poslovanja širom sveta, hotel Hilton Beograd je, takođe, obeležio značajan jubilej - prvu godinu u srpskoj prestonici ispunjenu brojnim priznanjima i izuzetno uspešnim probojem na ugostiteljskoj mapi Beograda.

PR petak 8.03. 10:31

Nataša i Una u finalu

Voditeljke PLAY radija, Nataša Guberinić i Una Senić prošle su u finale ovogodišnje Beovizije.

PR četvrtak 28.02. 12:21

Donacija SBB i SBB fondacije kanalu Brainz

SBB i SBB fondacija najavljuju izdvajanje dodatnih sredstava za podršku naših genijalaca. Od sada će SBB svakog meseca da izdvaja 2 dinara po korisniku za kanal Brainz, i kao i sve projekte društvene odgovornosti, donaciju će realizovati preko svoje fondacije.

PR četvrtak 28.02. 11:21

Luki Dončiću prva Poli "Made in USA"

U skladu sa strategijom kreativne internacionalizacije poslovanja, Perutnina Ptuj je na američko tržište nastupila sa proizvodnjom i prodajom najprepoznatljivije pileće kobasice u jugoistočnoj Evropi - kobasice Poli.

PR četvrtak 21.02. 10:00

Počela humanitarna kampanja "Koje je boje srce tvoje?"

Humanitarna organizacija SOS Dečija sela je, među prvima u Srbiji, pokrenula akciju prikupljanja redovnih, mesečnih donacija od građana putem trajnih naloga i/ili direktnih zaduženja tekućeg računa. Akcija pod nazivom „Koje je boje srce tvoje?“ omogućiće svim pojedincima, koji budu želeli, da kontinuirano pomažu deci iz Srbije bez roditeljskog staranja.

PR petak 15.02. 08:00
strana 1 od 2 idi na stranu