- PR članak -

PR

Omiljeni ukus čaja na dohvat ruke

Bili u Turskoj ili ne, sigurno ste primetili kako Turci mnogo piju čaj. Danas je ovaj napitak za Turke ne samo omiljeno piće, već i ritual. Sasvim je normalno da vas čajem posluže u prodavnici u kojoj kupujete ili razgledate, ili u čekaonici, a da ne govorimo o gostima za kojeuvek postoji gotov, pripremljen čaj.

PR subota 15.09. 10:00

Učini nešto dobro za svoju karijeru

Mladi žele da unaprede svoje lične veštine, koje su im od ključne važnosti za zaposlenje i razvoj karijera. Sada sve to što im je potrebno i što žele mogu naći na jednom mestu, u okviru platforme Coca-Cola mladima koja nudi mogućnost opredeljenja za određeni edukativni ili praktični program u zavisnosti od nivoa obrazovanja, interesovanja i ambicija.

PR četvrtak 9.08. 15:38

U Mozzartu na 24 dinara osvojio skoro 80.000 evra

Maestro za igre na sreću iz Beograda, za samo nekoliko trenutaka postao je milioner zahvaljujući igri Divine Fortune na Mozzart onlajn kazinu. Ovaj srećnik je na uloženih 24, osvojio gotovo neverovatnih 10 miliona dinara.

PR utorak 10.07. 09:39

Mozzart doneo duh Las Vegasa u Beograd

U beogradskom Hotelu Metropol svečano je otvoren Mozzart Cazzino koji je u srpsku prestonicu doneo glamur svetskih centara zabave poput Los Vegasa, Makaa ili francuske rivijere.

PR petak 6.07. 09:30

Za lepšu i čistiju planetu bez plastičnih kesa

Sve smo bliži tome da kažemo zbogom plastici. Građani Srbije iskazuju sve veću želju da čuvaju sredinu u kojoj žive. U prilog tome govore i pozitivnije reakcije na uvođenje sistema naplate kesa u trgovinskim lancima.

PR sreda 4.07. 17:00

Upoznajte superkul ekipu, tvorce t(he) majice

U poslednje dve godine sigurno ste nebrojano puta videli originalne majice sa ispisom "SUPERKUL", a sada vam i predstavljamo tvorce ovog originalnog brenda koji su nedavno lansirali i jedan novi projekat – (T)HE majica!

PR sreda 4.07. 08:04

Ultra te vodi na krstarenje Ibicom

Voliš da partijaš 24/7? Voliš leto, more, krstarenja, a imaš više od 18 godina? A uz sve to da se rashlađuješ ledenom limenkom Ultre? Nikakav problem – imamo idealno rešenje za tebe!

PR utorak 3.07. 10:30

Tajna najboljih kraft piva

I dok tokom vrelih letnjih dana svi tragamo za idealnim osveženjem prva asocijacija je uvek – pivo. I kad pomislite da samo na jednom mestu imate najveći broj različitih brendova piva i najraznovrsnijih ukusa, izbor nije lak.

PR petak 29.06. 17:30
strana 1 od 2 idi na stranu