Nauka 0

05.03.2024.

13:19

Pronađen fetus vanzemaljca? FOTO

Mumificirani fetus sa izduženom lobanjom pronađen je u Kolumbiji, a veruje se da je možda u pitanju "vanzemaljac" ili "mali pećinski humanoid" koji je živeo pre više od 800 godina.

Izvor: B92

Pronađen fetus vanzemaljca? FOTO
Profimedia

Podeli:

Navodni vanzemaljac ima izduženu lobanju, ukošene oči i neobičan broj rebara, barem prema reporteru, koji je naveo da se čini da telo ima 10 rebara na svakoj strani tela u poređenju sa tipičnih 12 kod ljudi, piše Daily Mail.

Fotografije preminulog bića dostavio je anonimni izvor putem WhatsApp poruke reporteru Hosepu Gijaru koji je rekao da mumija možda potiče iz 'el cerro de los enanos' ('Brda patuljaka') u udaljenoj Kolumbiji.

Znaci pupčane vrpce, koji se obično nalaze na kopnenim sisarima, podstakli su spekulacije da bi "vanzemaljska" mumija mogla da bude povezana sa zloglasnim ostacima navodnog "malenog humanoida" koji je otkriven u Peruu.

Skeptični naučnici, međutim, tvrde da su oba primerka verovatno mrtvorođena i da su ostaci fetusa čoveka. Ali novo otkriće može održati nadu za frustrirane lovce na „drevne vanzemaljce“, nakon nedavne analize forenzičkih arheologa koji su zaključili da su „vanzemaljske mumije“ predstavljene pred Kongresom Meksika prošlog septembra napravljene od strane čoveka.

Sablasne nove fotografije poslate su Gijaru, koji je deceniju vodio emisiju "Enigmes i Misteris" Nacionalnog radija Španije, a sada je istraživač i autor NLO-a.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: