Nauka 15

20.04.2024.

19:11

Snimljena vanzemaljska letelica iznad čuvenog vulkana? VIDEO

Ovo nije prvi put da su NLO-i uočeni na jednom od najaktivnijih meksičkih vulkana.

Izvor: Jutarnji.hr

Snimljena vanzemaljska letelica iznad čuvenog vulkana? VIDEO
Rachata.torkung/Shutterstock

Podeli:

Misteriozno leteće svetlo uhvaćeno je okom kamere dok se približavalo vulkanu Popokatlpetl u Meksiko Sitiju.

Čini se da su se neobični osvetljeni fenomeni spustili s neba tačno iznad planine. Sjaj se pojačao kako se približavao krateru iza koga je izlazio dim.

Ovo nije prvi put da su NLO-i uočeni na jednom od najaktivnijih meksičkih vulkana. Tamošnji samoprozvani stručnjak za NLO-e, Džejmi Mausan već je podelio snimke sličnih incidenata, piše San.

"Univerzitet u Bergenu iz Norveške otkrilo je da ispod vulkana postoje magnetske oluje neophodne da bi se mogla generisati područja difuzije elektrona i koristiti za stvaranje svojevrsnog portala", smatra Mausan.

Potrebno je naglasiti i da je ovaj samoproglašeni stručnjak ranije tvrdio da su sićušne mumije – izvađene iz rudnika u Cuzku u Peruu – dokaz vanzemaljskog života. Mumificirani primerci imali su mala tela, ruke s tri prsta, čudne izdužene lobanje, a 30 posto njihova DNK-a nepoznatog je porekla.

Ovog puta Mausan tvrdi da nikakav objekt koji je napravio čovek ne može ući u krater iz kojeg šiklja lava pri temperaturama od oko 1.000 stepeni Celzijusovih.

Podeli:

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

22 h

Podeli: