- Komentari -

Unikatni nakit na ulicama i u izlozima: Za svakog po nešto

Građani koji prolaze ulicama prestonice u prilici su da vide veliki broj uličnih prodavaca i prodavnica u kojima sve pršti od kamenčica, kristala i gline u svim bojama na nakitu koji je, prema rečima prodavaca, ručni i unikatni rad.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Sve je tacno sto je rekla! Ja se isto bavim izradom nakita i nisam dizajner, ali mora da se zna granica i da se ceni rad. Prodavanjem za 100, 200 din je vredjanje samog rada, jer ovde se ne placa materijal vec ideja i sam rad. Jedina zamerka Neveni bez obzira na sve sto je rekla je promovisanje svojih radova putem socijalnih mreza to je jedan od bitnijih faktora.
  (hand made, 26. januar 2014 14:05)

  # Link komentara

 2. UZ dužno poštovanje prema svim akademskim umetnicima, ali za mene razlika između "hobista" i akademskih umetnika apsolutno nije bitna - jedino što je bitno je krajnji efekat. AKo je nakit (ili bilo koji drugi proizvod) efektivan, potpuno je nebitno ko ga je napravio.
  (B, 26. januar 2014 12:27)

  # Link komentara

 3. Sve je tacno sto je rekla! Ja se isto bavim izradom nakita i nisam dizajner, ali mora da se zna granica i da se ceni rad. Prodavanjem za 100, 200 din je vredjanje samog rada, jer ovde se ne placa materijal vec ideja i sam rad. Jedina zamerka Neveni bez obzira na sve sto je rekla je promovisanje svojih radova putem socijalnih mreza to je jedan od bitnijih faktora.
  (hand made, 26. januar 2014 11:20)

  # Link komentara

 4. Ukinuti nakit na ulicama i u izlozima!
  (radost, 25. januar 2014 21:48)

  # Link komentara

 5. Nevena pravi divan nakit. I zaista se vidi da je to uradila osoba koja razume materijale. Jednostavno, razlika izmedju hobista i skolovanih
  kreatora je vise nego ocigledna. Naravno, to se odrazava i na cenu.
   (Prolaznik, 25. januar 2014 20:33)

  # Link komentara