- Komentari -

Šta uraditi pre potomstva

Deca su blagoslov svakog roditelja, ali ona sigurno menjaju život iz korena...zauvek. Neke stvari dugujete sebi i svom braku da ih uradite pre nego što dobijete potomstvo.

Pošaljite komentar
 1. Dobar tekst za parove koji planiraju potomstvo, a ne koji ga naprave slucajno. Jedino sto vidim kao problem je nalazenje adekvatnog zaposlenja, ipak je ovo Srbija.
  (Zbunjena, 15. mart 2012 09:49)

  Vidim da si zbunjena. Potomstvo se ne pravi SLUCAJNO. Vrlo dobro se zna kako se potomstvo pravi, a sad sto su neki nepazljive budale pa posle dodje do "slucajnosti" ili ne daj boze abortusa, je njihova krivica, a nikako tog jadnog deteta.
  (pera, 16. mart 2012 15:50)

  # Link komentara

 2. Gde da putujem,nemam leba da jedem....ovo nema smisla za našu zemlju...bedak
  (jad, 16. mart 2012 13:23)

  # Link komentara

 3. NECU da odrastem!
  (Alfa, 15. mart 2012 15:03)

  # Link komentara

 4. Nikada se ne treba vracati na stare veze,problemi koje ste imali u toku veze nece nestati preko noci. Glavu gore i nastavi dalje u potrazi za novom.Stara devojka je ipak stara. Ona ti ranije nije odgovarala, pa nece ni sada!
  (Biljana, 15. mart 2012 12:23)

  # Link komentara

 5. Moram priznati, dobar tekst. Ne znam za druge, ali tačka 6 (o prethodnom planiranju vaspitanja i pričanju o dosta stvari) i takča 8 o kompleksima iz detinjstva su po mom mišljenju krucijalne stvari. Da ne bude kad dođe dete, jedan roditelj vuče na jednu stranu, drugi na drugu. Osnov disfunkcionalnosti. Za koji nije kriva ni materijalna situacija (pošto je mnogi krive i gde treba i gde ne treba), ni držva ni iko drugi :))) Samo roditelji.
  I složio bih se sa zbunjenom :)
  (Marko, 15. mart 2012 12:09)

  # Link komentara

 6. Zivot se menja, istina, sve stvari koje su nekada bile normalne i na koje nismo obracali paznju, npr. citanje knjige, jutarnja kafa na miru, cucorenje sa prijateljicama postaju luksuz. Ali, posto postaju retkost dobijaju na znacaju. Ako se roditelji slazu i podele obaveze, ako imaju babe i dede ima vremena i za izlazak, setnju, slobodno vece.

  Moj muz i ja smo dinamicni i ta dinamika se umanjila ali nije nestala od kada imamo dete. I njega ukljucujemo, u kola pa u neku prirodu- uzivancija i za nas i za njega, idemo mesecno na jednodnevno planinarenje...
  I roditelji moraju da se resetuju da bi bili sto bolji roditelji jer je dalko od lakog obaveza biti otac ili majka.
  Prioriteti se menjaju. Roditeljstvo je divna stvar i ne znaci kraj zivotu i avanturama. Sve je stvar temperamenta i vec pomenute organizacije i naravno, uvek dobrodosle pomoci sa strane.
  (Mlada mama, 15. mart 2012 11:57)

  # Link komentara

 7. Da li je moguće da urednik ove rubrike misli da je primereno da uzme tekst objavljen u nekoj normalnoj zemlji, prevede ga i objavi ovde. Ustvari, problem je u nama koji gubimo vreme na gluposti, uključujići i ovo komentarisanje.
  (Dragan, 15. mart 2012 11:19)

  # Link komentara

 8. napustiti ovu zemlju !
  (kosta, 15. mart 2012 10:14)

  # Link komentara

 9. Dobar tekst za parove koji planiraju potomstvo, a ne koji ga naprave slucajno. Jedino sto vidim kao problem je nalazenje adekvatnog zaposlenja, ipak je ovo Srbija.
   (Zbunjena, 15. mart 2012 09:49)

  # Link komentara