- Komentari -
 1. Ima li neko recept za Smrdibube, smrdljivog Martina?
  (jest, 3. oktobar 2023 08:12)

  # Link komentara

 2. Ljudi stenice su jako osetljive na toplotu, ako imate problem sa njim nabavite negde neki patocistac i sa njim polako temeljno prskajte paru oko duseka gde mogu da se zavuku, bez hemije a jako efektivno, naravno ima tu jos par mera koje se moraju odraditi ali ce vas bar postedeti jake hemije.
  (Yex, 3. oktobar 2023 06:59)

  # Link komentara

 3. Evropa sa ratovima, pandemijama. klimatskim promenama, infratsrukturom koja se raspada pod klimatskim udarima i plemenskim navikama sve više liči na zemlje trećeg sveta.
  (jkjk, 3. oktobar 2023 01:06)

  # Link komentara

 4. Drugar ziveo u studentskom domu u Parizu pre 2g i primetio neko crvenilo po rukama i stomaku. Otisao kod lekara, ovaj mu rekao da je vrv neki parazit u pitanju i prepisao mu duplu dozu ivermektina da pije mesec dana. Rekao mu ako su paraziti moras 2 ili 3 ture da odradis kako bi ubio sadasnju i buducu generaciju koja se nije izlegla jos uvek. Posle 2-3 dana covek krenuo da nalazi gomilu sitnih mrtvih bubica u krevetu i bas se uplasio. Na kraju su mu zamenili krevet i naprskali sobu necim, on oprao odecu i posteljinu i to je bilo to.
  (San Germain, 2. oktobar 2023 23:47)

  # Link komentara

 5. @ Gospodo ,
  ko je bio u Francuskoj i poznaje neku Francu/skinju/za verovatno je bio u šoku kada je saznao da su usvojili praksu iz nekadašnje J.N.A. poznatu kao " Tuširanje četvrtkom"!

  Još je gora praksa koju gaje da se već od ponedeljka fajtaju sa pola flašice parfema koji treba da prekrije zadah tela...


  Kao što napisa Napoleon Žozefini, "vraćam se za tri dana, ne kupaj se".
  (Duca, 2. oktobar 2023 23:37)

  # Link komentara

 6. ja sam to doziveo u studenjaku.Uzasne su.
  (Prolaznik, 2. oktobar 2023 23:19)

  # Link komentara

 7. Шта ми је требало да читам ово пред спавање…:-(?
  (А. Петров, 2. oktobar 2023 23:02)

  # Link komentara

 8. Imao sam jednom situaciju sa njima, kad sam se uselio u novi stan, probavao svakakve preparate, dok na kraju nisam našao jedan u merkatoru, zaboravih ime, znači lopatom sam ih izbacivao koliko ih je bilo u krevetu... taj stres i tu anksioznost...dzaba drzis ave cist i uredno, dovoljno je da jednom doneseš jednu i da pakao nastane.
  (Mislilac, 2. oktobar 2023 22:35)

  # Link komentara

 9. Pošto su "zeleni" ishodovali da je upotreba DDT loša za životnu sredinu, sad stenice kolo vode. Jedini i pravi uništitelj stenica je DDT. Sada će se raširiti po celom svetu, a nema nikakve veze sa čistoćom.
  (milan, 2. oktobar 2023 22:10)

  # Link komentara

 10. Iznogude - stjenice su male stene - o Stenicama se ovde prica !
  (MrsiMudoje- Maratonci i dalje trce pocasni krug, 2. oktobar 2023 21:39)

  # Link komentara

 11. Francuzi od vajkada su poznati kao uzasno prljav narod...
  (Mrtvac, 2. oktobar 2023 21:22)

  # Link komentara

 12. Најјачи су ови шта одмах крену о глуба им Французима, Европљанима...мигрантима, о не знам коме. Информишите се шта су стјенице, па онда коментаришите.
  То нема никакве везе са прљавштином.
  (Изногуд, 2. oktobar 2023 21:10)

  # Link komentara

 13. Gospodo ,
  ko je bio u Francuskoj i poznaje neku Francu/skinju/za verovatno je bio u šoku kada je saznao da su usvojili praksu iz nekadašnje J.N.A. poznatu kao " Tuširanje četvrtkom"!

  Još je gora praksa koju gaje da se već od ponedeljka fajtaju sa pola flašice parfema koji treba da prekrije zadah tela...

  Autošovinisti i croati će verovatno teško progutati ove činjenice , ali nije Srbin toliki glibonja koliko se to misli ...

  Ako je to uopšte ( glibonja)...
  (Čeki opinionista del cazzo, 2. oktobar 2023 19:34)

  # Link komentara

 14. Stigle u Evropu s migrantima.
  (Đoka, 2. oktobar 2023 19:33)

  # Link komentara

 15. Ozbiljna je ovo muka, narocito u vecim gradovima. Doziveo jednom i imam traume i evo 4 godine kasnije. Primetio sam da sam malaksao nekih mesec dana, budio sam se i nadut, ali nisam shvatao. Lezim na krevetu u sred bela dana, na meni neka buba. Nisam znao sta je, pa nisam pomislio nista lose. One su inace nocni paraziti, koji nocu izlaze i hrane se krvlju. Kada vidis u sred bela dana, to znaci da ih vec imas hiljade u krevetu. Probudim se tako u sred noci i na grudima mi, vidim pod svetlom lampe, gomila stenica. Tada sam fotografisao, zvao sluzbu za insekte i oni su mi rekli da su stenice. Odmah sam uzeo samo najnuznije stvari, koje nisam inace koristio, okupao se i otisao u hotel. Morao sam da bacim krevet i sofu, u krevetu kad smo bacali, nisam mogao da verujem sta je to, koliko desetina hiljada buba na jednom mestu, kada se bio polomio. Njihova jaja, izmet... Steta je bila tri, cetiri hiljade evra, bacen namestaj, spavanje u hotelu, unisteno pola skuplje garderobe jer sam morao da je perem na 60 stepeni ako u njoj ima jaja, zatim placena sluzba za saniranje, ma haos. Dan danas, kad dolazim kuci, ne sedam na krevet, a da se prethodno ne presvucem. Odmah se presvlacim. Takodje, ako odsedam u nekom tudjem stanu ili hotelu, odmah po dolasku proveravam krevet, jer ako si imao iskustva sa stenicama jako je lako prepoznati ako ih negde ima. Njihov tamni izmet je svuda po daskama, ima prepoznatljiv miris i razmazuje se na dodir.
  (Aldeles, 02. oktobar 2023 18:20)


  Sve potvrđujem ,ne daj bože nikome.Meni je ušla u torbu na proputovanju kroz Italiju,život mi se u moru pretvorio na kraju je šteta bila oko 1000 eu-a + neprospavane noći,masnice od ujeda i nesnosan svrabež.
  (Kanidja, 2. oktobar 2023 18:54)

  # Link komentara

 16. Pa kad smo se namnožili.kao skakavci...
  (Mrzim nikove da smišljam, 2. oktobar 2023 18:28)

  # Link komentara

 17. Francuska, zemlja čistoće i higijene… učite od njih, vi, prljavi Balkanci!
  (Baja St. Patak, 2. oktobar 2023 18:27)

  # Link komentara

 18. Ozbiljna je ovo muka, narocito u vecim gradovima. Doziveo jednom i imam traume i evo 4 godine kasnije. Primetio sam da sam malaksao nekih mesec dana, budio sam se i nadut, ali nisam shvatao. Lezim na krevetu u sred bela dana, na meni neka buba. Nisam znao sta je, pa nisam pomislio nista lose. One su inace nocni paraziti, koji nocu izlaze i hrane se krvlju. Kada vidis u sred bela dana, to znaci da ih vec imas hiljade u krevetu. Probudim se tako u sred noci i na grudima mi, vidim pod svetlom lampe, gomila stenica. Tada sam fotografisao, zvao sluzbu za insekte i oni su mi rekli da su stenice. Odmah sam uzeo samo najnuznije stvari, koje nisam inace koristio, okupao se i otisao u hotel. Morao sam da bacim krevet i sofu, u krevetu kad smo bacali, nisam mogao da verujem sta je to, koliko desetina hiljada buba na jednom mestu, kada se bio polomio. Njihova jaja, izmet... Steta je bila tri, cetiri hiljade evra, bacen namestaj, spavanje u hotelu, unisteno pola skuplje garderobe jer sam morao da je perem na 60 stepeni ako u njoj ima jaja, zatim placena sluzba za saniranje, ma haos. Dan danas, kad dolazim kuci, ne sedam na krevet, a da se prethodno ne presvucem. Odmah se presvlacim. Takodje, ako odsedam u nekom tudjem stanu ili hotelu, odmah po dolasku proveravam krevet, jer ako si imao iskustva sa stenicama jako je lako prepoznati ako ih negde ima. Njihov tamni izmet je svuda po daskama, ima prepoznatljiv miris i razmazuje se na dodir.
  (Aldeles, 2. oktobar 2023 18:20)

  # Link komentara

 19. Dobro pregledajte kofere pre nego ih napunite garderobom po povratku sa puta. Bez obzira gde ste bili. A posle im pregledajte spoljašnost pre nego ih unesete u kuću. Sa talasom migracija sada su stenica puni i hosteli na zapadu. Aerodromi su takođe mesto gde na kofer može da se zakači neka stenica. Ako vam se to desi onda zovite neki profesionalni tim. Najpre isprskaju i/ili zadime sve, ali uvek neka može da se uvuče u parket. Zato krevet gde spavate odvoje od zida i okruže ga širokom lepljivom trakom na koju se preostale stenice zalepe kada noću pokušaju da vam se uvuku u krevet, jer prate CO2 koji izdištete i telesnu toplinu. A hosteli u Belgiji i Amsterdamu pored stenica mogu da se podiče i buvama.
  (Pingvin iz Nišavu, 2. oktobar 2023 18:19)

  # Link komentara

 20. Američke bubašvabe ih tamane ko lude, tako da bi trebalo da ih uvezu, a kada obave posao posle se rešiti njih je mnogo lakše.
  (Dobro Informisan, 2. oktobar 2023 18:14)

  # Link komentara