- Komentari -
 1. Ovim javnim razapinjanjem poznatih i uticajnih, salju poruku nama obicnim ljudima da je bolje da drzimo jezik za zubima i da plivamo njihovim tokom, jer svako protivljenje i svaki otpor ce biti nemilosrdno slomljeni. Mislite o tome.
  (Pljuvac Svih Stilova, 25. septembar 2023 20:24)


  Ja mislim da ste vi antivakcinasi malo prsli od pandemije i da od tad u svemu vidite nekakve zavere koje su uperene direktno protiv vas. Preozbiljno shvatate svakave uvrnute lovce na klikove koje pratite iz nekog razloga.

  Sto se tice ovog jutjubera na kokainu, osnovna stvar da ce njihova policija da istrazi sve te prijave. Da li ce doci do postupka drugo je pitanje.

  Nejasno je sto vi zbog toga skacete kao opareni i pruzate mu nekakvu podrsku, kao da ga poznajete, uopste ne sumnjajuci u to da li on sve te zlocine zapravo i pocinio. O zenama koje citaju vase gnusne komentare uopste ne razmisljate, mogu da zamislim kako se osecaju ponizeno.
  (Klint, 25. septembar 2023 21:24)

  # Link komentara

 2. Histerija se nastavlja, umesto da prezentuju neke dokaze ako ih imaju, oni pozivaju javno mnjenje da se obruši kamenjem na ovog nevažnog pajsera! Demokratija u svom najfinijem izdanju...
  (Popeye, 25. septembar 2023 20:41)

  # Link komentara

 3. Sad kad krenu inceli sa mizoginijom..
  (Bruce, 25. septembar 2023 20:33)

  # Link komentara

 4. Glasno i intezivno je kritikovao sve proizvodjce kovid vakcina, mejnstrim pricu, totalitarizam, WHO agendu 2030. Kritikovao je Bajdenovu administraciju kao i ove u EU koji tako brzo stanu u red kada im ameri narede. Kritikovao je Holivud i cesto pricao o Epstinu i njegovom ostrvu i eto casom su se setili da je silovao nekoliko zena. Jednoumlje dragi moji, jednoumlje. Ovim javnim razapinjanjem poznatih i uticajnih, salju poruku nama obicnim ljudima da je bolje da drzimo jezik za zubima i da plivamo njihovim tokom, jer svako protivljenje i svaki otpor ce biti nemilosrdno slomljeni. Mislite o tome.
  (Pljuvac Svih Stilova, 25. septembar 2023 20:24)

  # Link komentara

 5. Dakle nakon dugotrajne pripreme... i dalje 4 anonimne. Uostalom i onog u Rumuniji su držali u pritvoru mesecima, ilegalno, pod optužbom za trgovinu belim robljem. I imali isti ovakav oglas "prijavite da vas je silovao". I nijednu nisu mogli da nađu. Pa im sad ide slabo i za ovoga.
  A u međuvremenu, dok Zapad posustaje, Srbija preuzima primat. Naše je woke suđenje znatno bolje pripremljeno, evo ovih dana opet dominira...
  (joja, 25. septembar 2023 20:10)

  # Link komentara

 6. Ista fora kao sa Asanzom... Cim nesto kazes protiv zapadnih rezima i njihove izopacenosti odmah krecu optuzbe za navodna silovanja... Zapadno licemerje nema granica...
  (Milan, 25. septembar 2023 20:07)

  # Link komentara

 7. Velika je greška bilo pokretanje podkasta protiv "Woke" pokreta i duboke države. Strpite se ljudi još par godina, budite tihi i radite u ilegali. Stvari se menjaju, ali ide jako sporo. Nije smeo da iskače sa takvim nastupom iako je poznat i popularan u svojoj branši, ovi još uvek mogu da samelju svakog.
  (Stefan, 25. septembar 2023 20:07)

  # Link komentara

 8. Da li je pokušaj silovanja izjednačen sa ratnim zločinom tako da nikada ne zastareva? A sa druge strane, definicija mu je toliko rastegnuta tako da ne daj bože da se neka seti da se ikada imalo prepala.
  (Siki, 25. septembar 2023 20:06)

  # Link komentara

 9. Glasno i intezivno je kritikovao sve proizvodjce kovid vakcina, mejsntim pricu, totalitarizam, WHO agendu 2030. Kritikovao je Bajdenovu administraciju kao i ove u EU koji tako brzo stanu u red kada im ameri narede. Kritikovao je Holivud i cesto pricao o Epstinu i njegovom ostrvu i eto casom su se setili da je silovao nekoliko zena. Jedno umlje dragi moji, jednoumlje. Ovim javnim razapinjanjem poznatih i uticajnih, salju poruku nama obicnim ljudima da je bolje da drzimo jezik za zubima i da plivamo njihovim tokom, jer svako protivljenje i svaki otpor ce biti nemilosrdno slomljeni. Mislite o tome.
  (Pljuvac Svih Stilova, 25. septembar 2023 20:05)

  # Link komentara

 10. Bljuc. Sad je protivzakonito biti napaljen. Zar je bitno sa kim će imati seks kad su sve iste?
  (NikolaKG80, 25. septembar 2023 20:00)

  # Link komentara